Bouw met ons mee

Bouw met ons mee!

Wij gaan eind 2023 verhuizen! Dit jaar nemen wij jullie graag mee tijdens dit proces door middel van de campagne 'bouw met ons mee'. Gedurende dit jaar laten we steeds wat meer zien van ons mooie pand via onze socials, onze website en verschillende vakbladen.

Volg ons ook via LinkedIn en Instagram voor alle updates!

BLAD 08

Bouw met ons mee #1 | WIJ GAAN VERHUIZEN

Eindelijk mogen wij met trots mededelen dat wij gaan verhuizen! Wij zijn al een tijdje bezig met deze verhuizing en vanaf nu zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen in dit proces.

De afgelopen jaren zijn wij gegroeid, zodanig dat we niet meer in ons huidige pand passen. Het nieuwe pand biedt ons de mogelijkheid om deze snelle groei door te kunnen zetten. We verhuizen aan het eind van dit jaar naar een gloednieuw pand met aanzienlijk meer ruimte. We gaan flink uitbreiden in ons assortiment en behouden uiteraard onze service, snelheid en kwaliteit zoals jullie dit van ons gewend zijn.

Dit jaar nemen wij jullie graag mee tijdens dit proces door middel van de campagne ‘bouw met ons mee’. Gedurende dit jaar laten we steeds wat meer zien van ons mooie pand via onze socials, website en verschillende vakbladen.

Bouw met ons mee #2 | Interview MetaalNieuws

In het vakblad MetaalNieuws verscheen een interview met Hans en Wout over de stappen die we hebben gezet de afgelopen jaren en hoe dit geleid heeft tot de bouw van ons nieuwe pand.
Lees het volledige interview hier: Interview Wout en Hans

Artikel wout en hans
Proost

Bouw met ons mee #3 | Interne presentatie

Afgelopen vrijdag zijn we met het voltallige personeel een kijkje gaan nemen bij de grond waarop ons nieuwe pand gebouwd gaat worden. Daar hebben we met z’n allen geproost op de bouw. Als afsluiter hebben we gezamenlijk naar een sfeerimpressie gekeken van de binnenkant van ons pand.

Bouw met ons mee #4 | Facts

Inmiddels is de bouw van ons nieuwe pand in volle gang. Tijd om wat feitjes met jullie te delen!
Het pand wordt maar liefst 13 meter hoog wat ons de mogelijkheid geeft om de ruimte optimaal te gaan benutten. Daarnaast krijgt het pand een vloeroppervlakte van maar liefst 14.000 m². Dit is een flinke upgrade ten opzichte van ons huidige pand dat een oppervlakte heeft van 7.500 m².

Het nieuwe pand komt ongeveer tien minuutjes rijden van onze oude locatie af te staan, dus we blijven lekker in de buurt. Na de verhuizing blijven we, zoals jullie van ons gewend zijn, alles leveren vanuit één locatie. Zo kunnen wij onze kernwaarden en service optimaal bewaken en uitvoeren.
We kunnen niet wachten om jullie te ontvangen in ons nieuwe, mooie, ruime pand!

1677770620457
Pand5

Bouw met ons mee #5 | De hoogte in!

Het gaat snel! De bouw vordert vlot! We zijn trots om de eerste echte bouwupdate met jullie te kunnen delen. Op dit moment zijn ze bezig met het bouwen van onze nieuwe logistieke hal. Blijf onze pagina goed in de gaten houden voor meer updates. We nemen jullie gedurende dit jaar mee in het gehele bouwproces!

Bouw met ons mee #6 | De hoogte in 2.0!

Een paar weken geleden lieten we jullie al weten dat we de hoogte in zijn gegaan met de bouw. De vorderingen zijn nu elke week enorm! Van de laatste vorderingen hebben we een mooi filmpje gemaakt, deze kun je bekijken op onze LinkedIn-pagina. Klik daarvoor hier: Video bouw
Momenteel zijn ze zelfs al bezig met het plaatsen van wand- en dakpanelen. Hierover posten we zo snel mogelijk meer, dus houd onze socials in de gaten!

Screen
1685459345422

Bouw met ons mee #7 | Het dak erop!

Inmiddels is er begonnen met het plaatsen van de dakpanelen van onze nieuwe hal. Daarnaast wordt er nu gewerkt aan de bouw van het kantoorgedeelte. Van de laatste vorderingen hebbe we een mooi filmpje gemaakt, deze kun je bekijken op onze LinkedIn-pagina. Klik daarvoor hier: Video bouw Het gaat erg hard en meer updates zullen snel volgen.

Bouw met ons mee #8 | Interview Vraag & Aanbod

In het vakblad Vraag&Aanbod verscheen een interview met Yasar en Aniek over de logistieke uitdagingen die we tegen komen richting de verhuizing naar ons nieuwe pand.
Lees het volledige interview hier: Interview Yasar en Aniek

Ya

Bouw met ons mee #9 | Vloer wordt gestort!

Alle wand- en dakpanelen zijn geplaatst en ook de eerste ramen worden in het pand gezet. Daarnaast is er begonnen met het storten van de vloer van onze hal.
Natuurlijk hebben we ook weer een filmpje gemaakt van deze update. Deze kun je bekijken op onze LinkedIn-pagina. Klik daarvoor hier: Video bouw

Houd onze pagina in de gaten voor meer updates!

Vloer
Bouw

Bouw met ons mee #10 | Afronding kantoorgedeelte

Op dit moment zijn ze druk bezig om de bouw van het kantoorgedeelte af te ronden.
Natuurlijk hebben we ook weer een filmpje gemaakt van deze update. Deze kun je bekijken op onze LinkedIn-pagina. Klik daarvoor hier: Video bouw
Houd onze pagina in de gaten voor meer updates!

Bouw met ons mee #11 | Wat gaat het snel!

Het gaat snel, heel erg snel!
De vloer in de hal is helemaal uitgehard en de bovenloopkranen worden opgehangen.
Het kantoorgedeelte gaat ook ontzettend snel, maar hierover later een nieuwe update.
Natuurlijk hebben we ook weer een filmpje gemaakt van deze update. Deze kun je bekijken op onze LinkedIn-pagina. Klik daarvoor hier: Video bouw
Houd onze pagina dus in de gaten!

Hal
Platen min 1

Bouw met ons mee #12 | Opbouw platenhal

Inmiddels zit de eerste week na de bouwvak er alweer op! Maar ook in de vakantie hebben we niet stil gezeten. Onze logistieke afdeling heeft hard gewerkt om het eerste deel van onze platenhal op te bouwen.
Houd onze pagina in de gaten voor meer updates!

Bouw met ons mee #13 | Kijkje nemen...

We zijn met ons personeel een kijkje gaan nemen bij het nieuwe pand. Met behulp van de plattegronden kon iedereen ook meteen zijn/haar nieuwe werkplek bewonderen. Het was fijn om te horen hoeveel enthousiaste reacties we kregen en iedereen heeft dan ook ontzettend veel zin om vanuit dit nieuwe pand aan de slag te gaan!

Kijkavond min
IMG 9637 min

Bouw met ons mee #14 | Interview MetaalNieuws II

In het vakblad MetaalNieuws verscheen een interview met Mark en Sohail over de aanstaande verhuizing en de voordelen hiervan voor de klant.
Lees het volledige interview hier: Interview Mark en Sohail

Bouw met ons mee #15 | Inrichten hal en afbouw kantoor

Er wordt hard gewerkt om onze hal in te richten en het materiaal over te huizen naar ons nieuwe pand. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan de afbouw van het kantoorgedeelte. Binnenkort kunnen we beginnen aan de laatste loodjes! Natuurlijk hebben we ook weer een filmpje gemaakt van deze update. Deze kun je bekijken op onze LinkedIn-pagina. Klik daarvoor hier: Video bouw
Houd onze pagina dus in de gaten!

Screenshot min
Markmaraya

Bouw met ons mee # 16 | Interview Vraag & Aanbod II

In het vakblad Vraag & Aanbod verscheen een interview met Maraya Holtzer en Mark van der Velden. Hierin vertellen zij over onze aanstaande verhuizing.
Lees het volledige interview hier: Interview Maraya en Mark