Bouw met ons mee

Bouw met ons mee!

Wij gaan eind 2023 verhuizen! Dit jaar nemen wij jullie graag mee tijdens dit proces door middel van de campagne 'bouw met ons mee'. Gedurende dit jaar laten we steeds wat meer zien van ons mooie pand via onze socials, onze website en verschillende vakbladen.

Volg ons ook via LinkedIn en Instagram voor alle updates!

BLAD 08

Bouw met ons mee #1 | WIJ GAAN VERHUIZEN

Eindelijk mogen wij met trots mededelen dat wij gaan verhuizen! Wij zijn al een tijdje bezig met deze verhuizing en vanaf nu zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen in dit proces.

De afgelopen jaren zijn wij gegroeid, zodanig dat we niet meer in ons huidige pand passen. Het nieuwe pand biedt ons de mogelijkheid om deze snelle groei door te kunnen zetten. We verhuizen aan het eind van dit jaar naar een gloednieuw pand met aanzienlijk meer ruimte. We gaan flink uitbreiden in ons assortiment en behouden uiteraard onze service, snelheid en kwaliteit zoals jullie dit van ons gewend zijn.

Dit jaar nemen wij jullie graag mee tijdens dit proces door middel van de campagne ‘bouw met ons mee’. Gedurende dit jaar laten we steeds wat meer zien van ons mooie pand via onze socials, website en verschillende vakbladen.

Bouw met ons mee #2 | Interview MetaalNieuws

In het vakblad MetaalNieuws verscheen een interview met Hans en Wout over de stappen die we hebben gezet de afgelopen jaren en hoe dit geleid heeft tot de bouw van ons nieuwe pand.
Lees het volledige interview hier: Interview Wout en Hans

Artikel wout en hans