In een nieuw jasje

In een nieuw jasje

Zoals u weet verstuurden wij voorheen iedere week een nieuwsbrief waarin één productgroep werd uitgelicht. De nieuwe nieuwsbrief is voorzien van meerdere nieuwsitems zoals u kunt zien. Leuker om te lezen en meer passend bij de stijl van onze nieuwe website! Deze nieuwsbrief zal u maandelijks ontvangen!

Raex Site

RAEX 400

PRODUCT UITGELICHT

RAEX 400

Zoals u weet zijn wij vanaf heden uw RAEX distributeur van de BENELUX!

RAEX 400 is een hoogsterkte en slijtvaste staalsoort met een hoge hardheid en taaiheid. Deze plaat is verkrijgbaar in de diktes van 2 mm tot 80 mm.

RAEX 400 heeft een hardheid van 400 Brinell. Het materiaal is uitstekend te lassen, geschikt voor koud vervormen en snijden. Ook is het materiaal geschikt voor boren en frezen.

Ga voor meer informatie naar onze website of bekijk het complete overzicht in onze webshop.

Nieuwe collega!

Sinds oktober hebben wij onze afdeling inkoop uitgebreid. Sohail Rahimi is onze nieuwe aanwinst en komt ons team versterken! Wij wensen hem veel leer- en werkplezier!

Sohail Rahimi Inkoop1

BLOG

Heeft u ons blogs al gelezen? Zoals u weet plaatsen wij maandelijks een nieuw blog op onze website.

SSAB Laser Plus. De beste laserplaat!

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar een mindere kwaliteit evengoed. Een goede kwaliteit zorgt voor een goede doorloop van uw proces zonder onderbreking. Minder restafval en geen zorgen geeft zekerheid, iets wat u nodig heeft nu het steeds drukker wordt. Steeds vaker zien we de verschuiving van prijs-denken naar service-denken. Onze klanten zijn meer ‘Lean’ gaan werken...

Lees verder op onze websiteRaex Bezoek

Bezoek aan de SSAB fabriek in Raahe

Een aantal van onze verkoopmedewerkers vlogen begin deze maand naar Finland! Zij hebben een kijkje mogen nemen in de fabriek in Raahe. Op deze manier hebben zij nog meer beleving bij het product. 'Dit is zo machtig om te zien, erg interessant', aldus Mark één van onze vertegenwoordigers. Het was een leerzame ervaring en onze medewerkers kwamen met een hoop leuke verhalen terug. Zij hebben zelfs het noorderlicht mogen meemaken en hebben deze goed kunnen zien! Kortom een zeer geslaagd bezoek.

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief. U ontvangt deze maandelijks!

Inschijven