RAEX

RAEX

Wat kunt u verwachten van Raex slijtplaat?

In abrasieve omstandigheden wordt slijtvast staal op grote schaal gebruikt voor het verlengen van de levensduur van het product in verschillende toepassingen. Voorspelbare prestaties maken het eenvoudiger om het onderhoud te plannen en voorkomen onvoorspelbare verstoringen tijdens de productie, waardoor uiteindelijk kosten en onnodig afval worden bespaard. Bij gebruik van Raex® staal kunt u een langere, meer voorspelbare levensduur verwachten.

Voorspelbare slijtage, elke keer

De hoge prestaties van Raex® brengen voordelen met zich mee, zowel voor de werkplaats als voor eindtoepassingen. Het consistente gedrag van het staal van batch tot batch kan de productie-efficiëntie in de werkplaats verbeteren en een voorspelbare levensduur geven voor eindtoepassingen. De hoge hardheid van Raex® is de sleutel tot een voorspelbaar en kosteneffectief gebruik.

Krijg een lage slijtagesnelheid bij gebruik van Raex

De slijtagesnelheid varieert afhankelijk van het type abrasief materiaal en het type slijtage. Een verandering in de hardheidsgraad heeft ook een effect op de slijtagesnelheid, waardoor de slijtagelevensduur van het product verandert. Een hardheidsvenster laat veranderingen in de hardheid toe, maar de hardheidsgraad hangt uiteindelijk af van de verwerkingscapaciteit. Met uitstekende verwerkingsprestaties kan een supranominale hardheid worden bereikt dankzij de extreem lage hardheidsvariatie tijdens de productie van Raex® staal.

Verleng de levensduur van het product met Raex

Voor verschillende toepassingen en abrasieve materialen kan het verschil tussen 370 en 400 Brinell-hardheid een grote invloed hebben op de levensduur. Volgens simulaties voor glij-slijtage en het gebruik van veldspaat als abrasief materiaal kan een verlenging van de levensduur tot 22% worden bereikt.

Waarom hardheid een verschil maakt

Een hogere hardheid en een kleinere procesvariatie zorgen voor een lange, kosteneffectieve en voorspelbare levensduur van het product in de werkplaats en voor de eindgebruikers. En wanneer producten een langere levensduur hebben, bieden ze een duurzamere oplossing - iets wat Raex® elke keer weer kan bieden.


Foto Raex