SSAB Laser Plus. De beste laserplaat!

SSAB Laser Plus. De beste laserplaat!

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar een mindere kwaliteit evengoed. Een goede kwaliteit zorgt voor een goede doorloop van uw proces zonder onderbreking. Minder restafval en geen zorgen geeft zekerheid, iets wat u nodig heeft nu het steeds drukker wordt. Steeds vaker zien we de verschuiving van prijs-denken naar service-denken. Onze klanten zijn meer ‘Lean’ gaan werken, het productieproces wordt onder de loep genomen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken zonder tijdverlies. Iedereen weet immers, tijd is geld!

Banner Foto Homepage Galvano Metaal

Van prijs-denken naar service-denken
Even terug naar de crisistijd, waar het vaak ging om prijs. Tijdens deze periode was dit ook erg belangrijk. Nu de markt flink aantrekt en het erg druk is in de markt, blijft deze gedachte natuurlijk alsnog belangrijk, maar er zijn nu ook andere zeer belangrijke factoren waar ook aan gedacht dient te worden. De drukke tijd maakt het mogelijk om te verbeteren en de vraag naar zekerheid en kwaliteit groeit enorm!

Kwaliteit zorgt voor meer zekerheid, zekerheid in de vorm van het tot een minimaal beperken van tijdverlies. Natuurlijk zijn er altijd onvoorziene zaken, maar waar je de keuze hebt om voor zekerheid te gaan, lijkt dit toch erg verstandig nu.

Zekerheid heeft ook waarde!
Een constante kwaliteit betekent een hogere prijs, maar ook dat het indirect juist weer enorm geld kan besparen. De kans dat u materiaal treft van mindere kwaliteit waar iets mis mee is, is vrij klein. Toch is de kans aanwezig. Wanneer dit dan het geval is, kost dit enorm veel geld. Ook wordt het op dat moment ook een probleem voor uw klant, alles schuift namelijk op. Wanneer deze twee gegevens vergeleken worden, blijkt de betere kwaliteit helemaal niet zo duur te zijn. Zekerheid is namelijk ook wel degelijk wat waard!

Wij begrijpen deze meerwaarde als service leverancier. Wij zijn dan ook exclusief dealer van SSAB Laser Plus. SSAB Laser Plus is de best verkrijgbare laserplaat van de markt. Een constante kwaliteit is gegarandeerd! Het gebruik van deze plaat biedt meerdere voordelen, het is namelijk zo dat het instellen van de machines ook een stuk sneller gaat.

Banner Foto Homepage Galvano Metaal Producthal

Besparingen op een rijtje

We lopen graag samen even de stappen met u door om te verduidelijken waar u geld op bespaart wanneer u kiest voor service en kwaliteit:

U heeft de beste kwaliteit laserplaat gekocht, gefeliciteerd! Een goede keuze. Deze plaat wordt per pakket, of los en afgeteld, bij u geleverd.

Besparing nummer 1: u hoeft geen voorraad neer te leggen, voorraad kost u namelijk ook geld.

Bestelt u vóór 16.30 uur? Dan heeft u de platen morgen al in huis! Heeft u meer nodig? Voor orders boven de 10 ton geldt: vóór 11.00 uur besteld, vanmiddag in huis! De platen worden aangeleverd in een dichte wagen voorzien van kooiaap. Onze chauffeur doet dit zelf, hij legt de platen op de gewenste plek klaar zodat deze meteen de productie in kunnen.

Dit brengt ons dan bij besparing nummer 2: uw mensen kunnen door met hun eigen werkzaamheden. Zij zijn efficiënter aan het werk en worden niet onderbroken!

De platen liggen klaar bij de laser.

Besparing nummer 3: Met SSAB Laser kun je sneller laseren dan aangegeven door de fabrikant van de laser. SSAB Laser geeft garantie voor en na het snijden van 3mm op een strekkende meter. Na vele testen komt dit zelfs vaak op 0,5mm nauwkeurig. SSAB Laser wordt zowel in de lengte als in de breedte gewalst. Omdat ze dit proces uitvoeren, kan de klant nesten in elke richting. Dit bespaart enorm veel kosten met betrekking tot afval doordat er minder afval is. De materialen raken vanzelf los, er hoeft geen personeel ingezet te worden om deze los te slaan.

Na het lasersnijden moeten de materialen nog bewerkt worden. Zij gaan naar de volgende stap in het productieproces. De materialen moeten wellicht gekant worden.

Dit brengt ons bij besparing nummer 4: hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met de walsrichting. SSAB Laser heeft een constante terugslag. Dit houdt in dat de plaat altijd in de juiste hoek gekant kan worden. Ook als je in het bezit bent van een corrigerende kantbank kan dit effectief zijn. Het kantproces gaat veel sneller doordat de kantbank niet hoeft te corrigeren. De handelingen gaan kortom veel sneller!

Meer informatie?

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de SSAB Laser Plus.

SSAB Laser Plus