Uw magazijn op orde! Maak uw magazijn geen groothandel!

Uw magazijn op orde! Maak uw magazijn geen groothandel!

Hoe ziet uw platenhal eruit? U heeft producten die u dagelijks verwerkt, maar ook stellingen met speciale platen die u misschien maar één keer per jaar nodig heeft. Hier liggen de magazijn stellingen al snel vol mee. Zo vol, dat wanneer u ze wel nodig heeft, u ze amper nog terug kunt vinden.

Banner Foto Homepage Galvano Metaal

Een te kleine hal, wat nu?

Het komt vaak voor dat u verschillende kwaliteiten platen nodig heeft. Echter is het zo dat platen vaak per pakket afgenomen dienen te worden waardoor u weer meer opslag in huis haalt. Niet erg handig, waar moet u dit nu kwijt? Zo hebben wij ook nagedacht over het creëren van meer ruimte. We kwamen uit op het gebruik van zware draagarmstellingen om de hoogte in te werken. Een nieuwe manier van opslagbeheer. Dit zorgt voor opslag van meerdere kwaliteiten, meerdere afmetingen, een nog completer platenprogramma en het gaat nu nóg sneller! De Hubtex rijdt moeiteloos tussen de stellingen door. De besturing wordt overgenomen wanneer het zich binnen de gele lijnen bevindt. Hierdoor wordt er niet meer tegen stellingen aangereden en gaat het dus ook een stuk sneller!

Win ruimte

Een service groothandel denkt graag mee met haar klanten en wordt partner. Met de nieuwe opslagmethode kunnen specials per stuk afgeteld aangeleverd worden tegen zeer nette prijzen. De rekken in uw magazijn kunnen opgeruimd worden. U bespaart ruimte, geld en u loopt minder risico op beschadigingen.

Platen2

Losse platen afgeteld aangeleverd

Platen kunnen nu los afgeteld aangeleverd worden, eventueel speciaal verpakt naar uw wens. Wanneer onze chauffeur uw producten levert, heeft u er dus nauwelijks werk aan. Door middel van de kooiaap worden deze platen geruisloos klaargelegd op de juiste plek en op de juiste volgorde voor bewerking. Onder snelle levering wordt namelijk ook verstaan dat u er geen omkijken naar heeft!

Webshop

Neem een kijkje in de webshop voor een totaaloverzicht van het platenprogramma. We voorzien in alle behoeften voor een plaatverwerker.

Webshop