Webshop bestellingen

Webshop bestellingen

Steeds meer klanten maken gebruik van de webshop. Online bestellingen kunnen ten alle tijden gedaan worden. Zo is er de mogelijkheid om ook buiten contacturen bestellingen te plaatsen. Het is opvallend dat het steeds vaker voorkomt dat men in de avond gaat bestellen of in ieder geval na 17.00 uur. Deze behoefte hadden we al zien aankomen door de drukte en tijd te kort bij klanten. De webshop kent echter nog veel meer voordelen.

Webshop Computer

Persoonlijke afspraken zijn gekoppeld aan een persoonlijke inlogcode

De persoonlijke afspraken die u met ons maakt, zijn verwerkt in het systeem en gekoppeld aan uw persoonlijke inlogcode. Calculaties kunnen snel gemaakt worden waardoor u hier niet langer op hoeft te wachten. U heeft een totaaloverzicht van al uw bestellingen van de afgelopen 90 dagen. Ook de telefonische bestellingen zijn hier terug te vinden.

Breed assortiment, vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Alle producten met een sterretje liggen bij ons op voorraad. Voor de niet-voorraadproducten geldt een levertijd van 3 werkdagen. Wij beschikken over een zeer breed maar ook erg diep voorraadassortiment. Neem bijvoorbeeld onze platen. Binnen elke soort kwaliteit bieden we vier kwaliteiten en we kunnen het materiaal zowel als losse platen aanleveren, als in pakketten.

6 Step Service Model Jpg Afbeelding
Foto Platenhal

Inzage in levertijdstip en levering middels kooiaap

Het is uiteraard handig als u kan zien wanneer er geleverd wordt. In de vrachtbrief is, op de dag van levering vanaf 06.00 uur te zien in welk tijdvak de materialen bij u geleverd worden. Dit is een tijdvak van twee uren. Bent u er niet wanneer wij komen leveren? Uw materiaal wordt geleverd door een vaste chauffeur. Maak persoonlijke afspraken met ons, wij brengen de chauffeur op de hoogte. Heeft u een vaste plek waar u de materialen wilt hebben liggen? Dan legt onze chauffeur uw materialen op de gewenste plek middels een eigen kooiaap. Uw medewerkers kunnen doorgaan met hun taken, u heeft er geen omkijken naar.

Nog geen inlogcode?

Vraag uw persoonlijke inlogcode aan door op onderstaande knop te drukken. Vul de velden zorgvuldig in. Wanneer wij het formulier ontvangen, gaan wij voor u aan de slag om een persoonlijke code aan te maken. Binnen 3 werkdagen ontvangt u uw inlogcode. LET OP! Houdt er rekening mee dat u uw wachtwoord binnen 24 uur dient te wijzigen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen.

Wanneer u dit niet tijdig doet, is het wachtwoord niet meer geldig en dient u opnieuw een inlogcode aan te vragen. Lees het mailtje dat u ontvangt na het indienen van uw aanvraag zorgvuldig door.

Inlogcode aanvragen