Aluminium koker

Home / Aluminium koker

Bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven vindt u een breed en diep assortiment kokers en buizen, zo ook aluminium kokers. Deze zijn er in verschillende kwaliteiten en afmetingen. Met een lange geschiedenis zijn wij een zeer ervaren bedrijf en weten u goed te adviseren op het gebied van metaal, rvs en aluminium in platen en langgoed. Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing die passend is voor u.

Bekijk onze producten in de webshop

Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Een razendsnelle levering

Niet alleen vindt u bij ons een zeer breed en diep assortiment, ook bieden wij een supersnelle levering. Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis! Een aluminium koker die niet op voorraad is, kunt u wel zien op onze webshop. Bij de materialen waar geen *sterretje bij staat, geldt een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Heeft u vragen voor ons? Vul het contactformulier in, bel naar 040 258 1111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl