Hoogsterkte staal

Home / Hoogsterkte staal

Hoogsterkte staal beschikt over unieke eigenschappen. Zo heeft het een zeer hoge vloeigrens en heeft het materiaal vaak een gehard oppervlak. U bestelt diverse soorten staal bij Galvano Metaalhandel in Eindhoven. Wij beschikken enkel over de hoogste kwaliteit staal waarbij u kiest uit talloze soorten en afmetingen. Ontdek de voordelen van hoogsterkte staal en waarvoor dit staal het beste toegepast kan worden.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

De voordelen van hoogsterkte staal

Aangezien hoogsterkte staal een hoge vloeigrens heeft is het belastbaar vermogen veel hoger dan bij gebruik van constructiestaal. Hierdoor is een constructie een stuk lichter waardoor het mogelijk is om lichtere en smallere constructies te bouwen. Kortom, er wordt gewicht bespaard doordat er gebruik wordt gemaakt van dunner materiaal. Doordat hoogsterkte staal zo sterk is kunnen bijna onmogelijke constructies toch gebouwd worden. Voorbeelden van toepassingen zijn als volgt:

  • Bruggenbouw
  • Mijnbouw
  • Kraanbouw
  • Hijs- en heftechniek

Wilt u advies op het gebied van hoogsterkte staal? Dan informeren onze vakmensen u daar graag over. Met meer dan 100 jaar ervaring in de metaalindustrie weet u zeker dat u bij ons goed zit!

Wij gaan voor u aan de slag

Bij Galvano Metaalhandel BV rekent u altijd op de hoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor hoogsterkte staal zoals Raex. Wilt u staal op maat laten maken? Ook dan staat ons enthousiaste team voor u klaar om met uw bestelling aan de slag te gaan. Bestel voor 20.00 uur en u ontvangt uw bestelling de volgende dag al! Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 040-2581111 of mail naar info@galvano-metaal.nl.