Metalen buizen

Gelaste ronde buizen of gelaste profielbuizen

Metalen buizen zijn er veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er gelaste ronde buizen en gelaste profielbuizen. Gelaste ronde buizen zijn altijd rond en gelaste profielbuizen zijn er in het vierkant en rechthoekig, dit worden ook wel kokers genoemd. Gelaste ronde buizen zijn er ook in verschillende soorten zoals precisiebuizen, constructiebuizen, gasbuizen, stoombuizen en vlambuizen. Deze verschillende metalen buizen hebben verschillende eigenschappen die ze geschikt maken voor uiteenlopende toepassingen.

Metalen buizen bij Galvano Metaal

Bent u op zoek naar hoogwaardige en kwalitatieve stalen buizen voor uw projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten metalen producten, waaronder buizen van topkwaliteit. In de webshop kunt u het gewenste buizen of andere stalen producten kiezen, zoals kokerprofielen en blank staal. Hier kunt u ook de exacte afmetingen selecteren. Het overgrote deel van onze producten is ruim op voorraad.

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment?

Bekijk ons assortiment in de webshop

Heeft u nog geen inlogcode voor onze webshop vraag deze dan aan via onderstaande link.

Inlogcode aanvragen

De beste service en kwaliteit voor uw bedrijf

Bij Galvano Metaal staat kwaliteit voorop. Onze metalen buizen zijn afkomstig van de beste leveranciers. Hier worden zij geproduceerd volgens de hoogste normen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste specificaties en normen.

Bij Galvano Metaal bieden we naast kwaliteit ook een snelle levering en uitstekende service. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste metalen buizen voor uw project en om eventuele vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons hoogwaardige producten en uitstekende service ontvangen.

Onze service

Plaatst u een bestelling vóór 20.00 uur? Dan staat onze vrachtwagen, mét kooiaap, de volgende werkdag al voor uw bedrijf. Bestelt u meer dan 10 ton vóór 11.00 uur? Dan komen wij zelfs dezelfde werkdag al uw kant op! Wij garanderen naast een snelle ook een verantwoorde levering, want alle vrachtwagens zijn dicht en houden de metalen producten droog wanneer het regent. Heeft u vragen voor ons? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl.

Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.