Metalen buizen

Home / Metalen buizen

Metalen buizen kopen, dat doet u bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven. Hier zijn de mogelijkheden voor uw bestelling eindeloos. Wat voor metalen buizen u ook wilt kopen, ze zijn altijd zorgvuldig en op maat geproduceerd. Wanneer u de juiste afmetingen aan ons doorgeeft, heeft u de materialen in een mum van tijd in huis. Zo blijft de productie in uw bedrijf altijd op schema. Voor optimale efficiëntie, is metalen buizen bestellen bij Galvano Metaalhandel BV de juiste beslissing!Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Metalen buizen kopen en laten leveren naar uw voorkeuren

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare typen metalen buizen: van ronde, blanke of gelaste buizen tot vierkante buizen. Metalen buizen kopen, dat kan bij ons in Eindhoven altijd naar uw wensen. Wij kunnen kleine bewerkingen, zoals zagen, verjongen en optrompen, gemakkelijk voor u uitvoeren. Ook bieden wij vele mogelijkheden op het gebied van metalen profielen. Bestelt u vóór 20.00 uur? Dan staat onze vrachtwagen de volgende werkdag al voor uw magazijn. Bestelt u meer dan 10 ton vóór 11.00 uur? Dan komen wij zelfs dezelfde werkdag al uw kant op.

Een bedrijf met een lange geschiedenis

Galvano Metaalhandel BV is een metaalbedrijf met een lange geschiedenis. Begin jaren 50 konden onze klanten al metalen buizen bij ons kopen. Deze werden toegevoegd aan het assortiment van lood, zink, gereedschap en walserijproducten. Door de jaren heen zijn er steeds meer producten aan het assortiment toegevoegd, en heeft ons bedrijf zich steeds sneller ontwikkeld op het gebied van metaal.

Wie zijn wij vandaag de dag?

Bij ons is een hecht team werkzaam dat voor u klaarstaat en altijd graag met u meedenkt. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen en komen op een proactieve manier met nieuwe ideeën. Omdat wij al jarenlang ervaring hebben opgebouwd met groothandel in metalen en metaalbewerking, kunnen wij uw bestellingen op de meest efficiënte manier verwerken. Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de logistiek en rijden in dichte vrachtwagens van de hoogste kwaliteit. Kortom, metalen buizen bestellen kan bij ons eenvoudig, snel, efficiënt en betrouwbaar. Wilt u contact opnemen om metalen buizen of andere metalen producten te kopen? Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl.