Platen bestellen

Home / Platen bestellen

Bij Galvano Metaalhandel BV kunt u platen van de hoogste kwaliteit bestellen. Bovendien heeft u keuze uit een ruim assortiment. De vele verschillende typen platen die wij aanbieden, in allerlei afmetingen, liggen overzichtelijk gesorteerd in eigen beheer. Wij selecteren zorgvuldig de juiste platen die u wilt bestellen en leveren deze razendsnel.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Direct de juiste platen bestellen

Wat voor platen u ook wilt bestellen, wij hebben ze in huis! Denk aan aluminium platen, maar ook aan KGW, WGW, rvs en nog veel meer soorten platen. Selecteer eenvoudig de platen die u wilt bestellen, in de juiste aantallen en afmetingen. In totaal hebben wij meer dan 3000 verschillende afmetingen op voorraad. Vraag bij ons uw inloggegevens aan voor de webshop, zodat wij u in de toekomst nóg sneller van dienst kunnen zijn. Voor het beste plaatwerk in Eindhoven en ver daarbuiten, moet u bij Galvano Metaalhandel BV zijn.

Een razendsnelle levering

Bestelt u vóór 20.00 uur? Dan leveren wij al de volgende werkdag. Een order boven de 10 ton die vóór 11.00 uur is besteld, leveren wij zelfs al dezelfde dag bij uw bedrijf! Bij ons kunt u ook seriebewerkingen aanvragen, zodat u vrijwel direct met de platen aan de slag kunt. Onze vaste chauffeurs zijn goed op de hoogte van elke levering en rijden in dichte vrachtwagens met een kooiaap. Plaatwerk bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Heeft u vragen voor ons? Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl.