RAEX

Uw RAEX distributeur van de BENELUX! Your RAEX distributor in the benelux!

Bent u op zoek naar kwalitatief slijtvast staal? U vindt de beste slijtvaste staalsoort bij Galvano Metaalhandel BV. U koopt bij ons slijtvast staal van het bekende merk Raex. Raex is een zeer sterk type staal met een hoge hard- en taaiheid. Bestel uw gewenste producten bij hét metaalbedrijf van het zuiden van Nederland en het noorden van België.


Slijtvast staal kopen in diverse afmetingen

Raex is een merk van de Zweedse staalproducent SSAB. U vindt diverse soorten slijtvast staal van Raex in ons assortiment. Het type dat het meest toegepast wordt is Raex 400, maar ook voor het leveren van Raex in de kwaliteiten Raex 450 en 500 bent u bij Galvano Metaalhandel BV op de juiste plek. Raex 400 heeft een hardheid van ca. 400 Brinell. Dit maakt het materiaal uitstekend om te lassen, koud te vervormen, snijden, boren en frezen. Dit kwalitatieve staal is verkrijgbaar in de diktes van 2 mm tot 80 mm. De dikte is zeer nauwkeurig en het materiaal is uitstekend vlak. Raex 400 staal kent de volgende toepassingen:

  • Slijtdelen voor betoncentrales, asfaltcentrales en bulk installaties
  • Slijtmessen en slijtstrippen voor grondverzetmachines
  • Slijtdelen voor mijnbouwmachines
  • Slijtdelen voor recyclingmachines
  • Graafbakken, kiepbakken en containers
  • Bunkers, trechters en stort- en overslagpunten


Nog meer voordelen van slijtvast staal

Naast het feit dat slijtvast staal breed toepasbaar is, heeft dit staal nog veel meer voordelen. Zo heeft het een extreme weerstand waardoor werktuigen en constructies een aanzienlijk langere levensduur hebben. Dit levert u een enorme kostenbesparing op. Bovendien heeft Raex staal een lichter gewicht in vergelijking met zacht staal wat resulteert in meer laadvermogen. Wilt u slijtvast staal van Raex of Hardox bestellen? Bekijk dan onze webshop of laat u informeren door onze specialisten. Ook voor andere staalsoorten zoals rvs en hoogsterkte staal zijn wij u graag van dienst. Bel bij vragen naar 040 258 1111 of mail naar info@galvano-metaal.nl.

Neem een kijkje in de webshop voor een overzicht met alle afmetingen!

WEBSHOP

Wilt u meer informatie over RAEX? Klik dan op onderstaande knop

More information about RAEX? Click on the link below

RAEX
Raex Site