Stafstaal

Home / Stafstaal

Stafstaal is warmgewalst (WGW) staal en flexibeler en minder hard dan koudgewalst (KGW) staal. Het wordt vaak gebruikt als constructiestaal. Stafstaal is, vergeleken met KGW staal, ook herkenbaar door onder meer een donkerdere kleur, een zwaarder gewicht en een ruwer oppervlak. Ons stafstaal komt enkel van gerenommeerde fabrieken en is dus van uitstekende kwaliteit. Het is absoluut niet roestig.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap. U ontvangt een pushmelding met tijdstip van leveren.

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht

Hoge kwaliteit stafstaal voor al uw toepassingen

WGW stafstaal is in verschillende vormen leverbaar. U kunt dit staaltype bestellen in een massief ronde, vierkante of platte vorm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor WGW hoekstaal. Bekijk in de webshop alle staalvormen. In totaal heeft u keuze uit maar liefst 3000 verschillende afmetingen. Stafstaal bestellen gaat heel eenvoudig. Voor 20.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. Bestelt u meer dan 10 ton vóór 11.00 uur? Dan kunnen wij dezelfde dag al uw bestelling leveren. Alle materialen blijven droog en ongeschonden door onze dichte vrachtwagens met een kooiaap.

Bestel bij de specialist

Al tientallen jaren zijn wij als metaalbedrijf, gevestigd in Eindhoven, gespecialiseerd in alles wat met metaal te maken heeft. Honderd jaar geleden werd het opgericht als familiebedrijf en sindsdien kan iedere klant op de hoogste kwaliteit rekenen. De vaste chauffeurs zijn altijd goed op de hoogte over de logistiek en weten met iedere levering raad. Bovendien kunnen wij ook kleine seriebewerkingen voor u uitvoeren. Wilt u meer weten? Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl. Wij helpen u graag.