Capaciteit te kort?

Capaciteit te kort?

We leven in een gekke tijd waardoor veel bedrijven kampen met personeelstekort. Dan ga je al snel denken in het maximaal en efficiënt benutten van capaciteit. Hoe gaat u hier als bedrijf mee om? Als serviceleverancier willen wij u graag informeren hoe wij u hierbij zouden kunnen helpen.

We krijgen het allemaal weer drukker, maar kampen met het probleem van een te kort aan personeel. Er zit niets anders op dan groeien met de bestaande bezetting. Als serviceleverancier denken wij graag met u mee om processen te optimaliseren en efficiënt te kunnen werken. We luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en proberen deze zo goed mogelijk te vervullen.

Kosten-denken naar tijd-denken

Nu is de prijs niet meer zo belangrijk als tijdens de crisis, productie staat nu vooral centraal. U moet met dezelfde capaciteit meer output hebben. Kwaliteit biedt zekerheid, vermijd risico’s voor zover dit kan. Kortom gaan we dus van kosten-denken naar tijd-denken!

Tijd is geld

Deze uitspraak kent iedereen en hij is erg belangrijk nu we het allemaal druk hebben. Wanneer er ongemakken plaatsvinden gedurende het productieproces, kost dit tijd. Het is niet handig als een project niet meer volgens planning loopt en opschuift. De kosten kunnen op deze manier hoog oplopen. In een tijd van drukte kiest men graag voor de beste oplossing met de meeste zekerheid. Kwaliteit zorgt voor meer zekerheid, zekerheid in de vorm van het tot een minimaal beperken van tijdverlies. Natuurlijk zijn er altijd onvoorziene zaken, maar waar je de keuze hebt om voor zekerheid te gaan, lijkt dit toch erg verstandig nu.

Platen
Kokers Small

Kwaliteit bespaart tijd

Met de juiste kwaliteit kan er enorm veel bespaard worden. Zeker in tijd op de werkvloer. Het productieproces gaat sneller. Door de juiste kwaliteit zijn er minder handelingen nodig om het product te maken. Dit zorgt voor tijdwinst. Veel inkopers trekken nog aan de prijs, maar is dit het enige doel? U kunt wel besparen op materiaal door een mindere kwaliteit te nemen, maar als u te lang bezig bent met uw proces, kunt u minder omzet maken! Met een goede kwaliteit kan de laser in de nacht doorgaan. Als hij uit valt door gebrek aan constante kwaliteit, kost dit heel veel geld. U wilt natuurlijk onbemand kunnen laseren.

Misschien heeft u het vervelende ongemak nog niet ervaren, we hopen uiteraard ook niet dat dit gebeurd. Een mindere kwaliteit brengt risico’s met zich mee, deze risico’s gaan we in deze drukke tijd het liefst uit de weg. Zoveel mogelijk zekerheid, daar zorgt kwaliteit voor! Hier kunt u tegenwoordig niet omheen, vooral nu het steeds drukker wordt. Met minder personeel.

Simpele voorbewerkingen

Ook denken wij als serviceleverancier graag mee met onze klanten om processen te verkorten zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Wij kunnen de simpele en kleine bewerkingen alvast voor u uitvoeren zodat het materiaal bij u direct in productie kan. Wij kunnen de volgende bewerkingen voor u uitvoeren: zagen, ponsen, knippen, boren, verjongen en optrompen. De bewerkte materialen kunnen op de door u gewenste manier verpakt en gelabeld worden.

Banner Foto 2 Optie

Bestellen na 17.00 uur via onze webshop

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om na 17.00 uur te bestellen via onze webshop. Dit kan via de computer maar ook via onze app voor uw telefoon. Via de webshop geldt: vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Heeft u de app op u mobiele telefoon? Dan krijgt u van ons een melding met het levertijdstip.

Webshop