Actueel

Fijne feestdagen
Nieuws

Open tussen kerst en oud & nieuw!

Tussen kerst en oud & nieuw zijn wij geopend, maar met minimale bezetting en beperkt transport.

30 nov. 2023

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Blog

Kwaliteitsplaten besparen tijd en geld

Het is druk en dus moet alles steeds sneller en flexibeler geproduceerd worden. Zowel groothandels als machinebouwers spelen hier handig op in. We zien in de markt steeds zwaardere lasers die tot wel 30kw kunnen gaan. Deze zijn voorzien van een laserkop met een hogere kilowatt-laserbron dan we gewend zijn. Hierdoor kan de snijsnelheid omhoog en wordt het snijproces betrouwbaarder. Is een goede kwaliteit plaat dan nog van belang?

09 okt. 2023

lees meer
TD 20170915 Galvano HR 046 9092
Nieuws

Bouwvak 2023!

Het is alweer bijna zo ver! Bouwvak 2023. Werkt u door? Dan kunt u bij ons terecht! Zoals u van ons gewend bent zijn wij geopend tijdens de vakantie maar met een minimale bezetting. Maandag 21 augustus staat het complete team weer voor u klaar.

12 jul. 2023

lees meer
RVS2
Nieuws

VRIJMIPODCAST Aflevering 4 | Digitalisering: foutloos bestellen?

Op 24 februari 2023 hebben wij onze vierde podcast gelanceerd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Periodiek plaatsen wij een nieuwe podcast waarin onze accountmanager in gesprek gaan over staal. Zij delen hun visie. Sluit voortaan met ons de vrijdagmiddag af!

28 mrt. 2023

lees meer
Carnaval 5
Nieuws

Carnaval 2023!

Zoals ieder jaar zijn wij dit jaar tijdens carnaval geopend!
Voor de carnavallers: wij wensen jullie heel veel plezier!!

15 feb. 2023

lees meer
Td 20170915 Galvano Hr 021 9203
Blog

Digitalisering en de rol van SCSN

De branche is aan het digitaliseren. Deze verandering is een aantal jaren geleden al ingezet en maakt een steeds grotere groei door. Steeds meer processen worden geautomatiseerd om efficiënter en minder foutgevoelig te kunnen werken. Groothandels en leveranciers leveren een steeds grotere bijdrage aan het digitaliseren van de gehele toeleverketen.

05 jan. 2023

lees meer
Fijne feestdagen
Nieuws

Geopend tussen kerst en oud & nieuw!

Tussen kerst en oud & nieuw zijn wij geopend, maar met minimale bezetting en beperkt transport.

28 nov. 2022

lees meer
RVS2
Nieuws

VRIJMIPODCAST Aflevering 3 | Staal is toch gewoon staal?

Op vrijdag 28 oktober 2022 hebben wij onze derde podcast gelanceerd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Periodiek plaatsen wij een nieuwe podcast waarin onze accountmanagers in gesprek gaan over staal. Zij delen hun visie. Sluit voortaan met ons de vrijdagmiddag af!

31 okt. 2022

lees meer
TD 20170915 Galvano HR 046 9092
Nieuws

Bouwvak 2022

Het is alweer bijna zo ver! Bouwvak 2022. Werkt u door? Dan kunt u bij ons terecht! Zoals u van ons gewend bent zijn wij geopend tijdens de vakantie maar met minimale bezetting. Maandag 29 augustus staat het complete team weer voor u klaar.

19 jul. 2022

lees meer
Platen
Nieuws

VRIJMIPODCAST Aflevering 2 | Stalen deuren, hop of koker

Op vrijdag 24 juni 2022 hebben wij onze tweede podcast gelanceerd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Periodiek plaatsen wij een nieuwe podcast waarin onze accountmanagers in gesprek gaan over staal. Zij delen hun visie. Sluit voortaan met ons de vrijdagmiddag af!

24 jun. 2022

lees meer
Td 20170915 Galvano Hr 021 9203
Nieuws

VRIJMIPODCAST Aflevering 1 | De aftrap

Op vrijdag 22 april hebben wij onze eerste podcast gelanceerd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Periodiek plaatsen wij een nieuwe podcast waarin onze accountmanagers in gesprek gaan over staal. Zij delen hun visie. Sluit voortaan met ons de vrijdagmiddag af!

26 apr. 2022

lees meer
Carnaval 5
Nieuws

Geopend tijdens carnaval!

Zoals ieder jaar zijn wij dit jaar tijdens carnaval geopend!
Voor de carnavallers: wij wensen jullie heel veel plezier!!

25 feb. 2022

lees meer
Bundelzaag
Nieuws

Bundelzaag

Wist u dat wij beschikken over een lintzaagmachine?

Hij kan:
- Complete bundels zagen
- Bundels van 500 x 500 mm zagen
- Balkstaal zagen
- Lengtes van maximaal 12 meter zagen
- Massief rond zagen in alle soorten en maten, maximale diameter van 500 mm
- Kan met verstek haaks 90 graden, rechttoe rechtaan zagen

22 feb. 2022

lees meer
Foto hop2
Nieuws

One stop shop voor stalen deuren

Wist u dat wij uw one stop shop zijn voor stalen deuren?
Wij beschikken over:
- HOP- /RP-profielen
- Kokers
- Hoekjes
- Strippen
- Glaslatten

07 feb. 2022

lees meer
IMG 20220131 WA0002
Blog

Capaciteit te kort?

We leven in een gekke tijd waardoor veel bedrijven kampen met personeelstekort. Dan ga je al snel denken in het maximaal en efficiënt benutten van capaciteit. Hoe gaat u hier als bedrijf mee om? Als serviceleverancier willen wij u graag informeren hoe wij u hierbij zouden kunnen helpen.

01 feb. 2022

lees meer
Fijne feestdagen
Nieuws

Wij zijn geopend tussen kerst en oud & nieuw

Tussen kerst en oud & nieuw zijn wij geopend, maar met minimale bezetting en beperkt transport.
Maandag 3 januari staat het complete team weer voor u klaar.

30 nov. 2021

lees meer
Fb Metaalnieuws Bericht
Nieuws

Bouwvak 2021

Het is alweer bijna zo ver! Bouwvak 2021. Werkt u door? Dan kunt u altijd bij ons terecht! Zoals u van ons gewend bent zijn wij geopend tijdens de vakantie maar met minimale bezetting. Maandag 30 augustus staat het complete team weer voor u klaar.

22 jun. 2021

lees meer
Telefoon Met App
Nieuws

Galvano Metaal gaat voor de bol.com binnen de metaal

Een tijd terug kwam Rolf Elling namens Vraag & Aanbod langs bij Galvano voor een kennismaking, een rondleiding en een interview. Dit leuke gesprek heeft geresulteerd in een mooi stuk:

09 jun. 2021

lees meer
Foto hal social
Nieuws

Nieuwe indeling magazijn wegens uitbreiding assortiment

Bij Galvano draait alles om snelheid, kwaliteit en service. Wij handelen altijd vanuit deze kernwaarden en zo blijven wij processen verbeteren. Galvano groeit waardoor het voor logistiek een mooi project was om hierin mee te gaan door de hal beter in te delen om onder andere processen te versnellen.

19 mei 2021

lees meer
Fb Metaalnieuws Bericht
Nieuws

Snelheid, kwaliteit en service bij Galvano Metaal

MetaalNieuws schreef een mooi stuk over Galvano Metaal over onze online ontwikkelingen.

23 mrt. 2021

lees meer
Foto4 H90 X B120
Blog

Kwaliteit bespaart tijd!

Veel inkopers trekken nog aan de prijs, maar gaat het hier eigenlijk echt nog om? U kunt wel besparen op materiaal door een mindere kwaliteit te nemen, maar als u te lang bezig bent met uw proces, kunt u minder omzet maken! U heeft minder uren, de uren zijn op! Waarom is dit lastig? Productie en inkoop zitten vaak gescheiden en inkoop heeft zijn eigen doelstellingen. Deze gedachte was goed tijdens de crisis, toen hadden we namelijk allemaal meer tijd. Nu is de prijs niet meer zo belangrijk als tijdens de crisis, productie staat nu vooral centraal. U moet met dezelfde capaciteit meer output hebben. Kwaliteit biedt zekerheid, vermijd risico’s voor zover dit kan. Kortom gaan we dus van kosten-denken naar tijd-denken!

28 jan. 2021

lees meer
Kerst
Nieuws

Galvano Metaal wenst u fijne feestdagen!

Het team van Galvano Metaal wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

18 dec. 2020

lees meer
Ronde Buis Productfoto
Blog

Breed en diep assortiment

Uw projecten zijn niet altijd hetzelfde, u heeft verschillend materiaal nodig. U heeft het druk en in een tijd van drukte heeft u het liefst zoveel mogelijk zekerheid. Uw vaste leverancier neemt uw zorgen weg, u hoeft zich enkel te focussen op uw project. De vraag naar een leverancier met een breed en diep voorraadassortiment groeit.

16 dec. 2020

lees meer
Banner Raex
Nieuws

RAEX

Wat kunt u verwachten van Raex slijtplaat?

08 dec. 2020

lees meer
Kerst
Nieuws

Geopend / gesloten rond de feestdagen

Onderstaand een overzicht van de dagen dat wij gesloten en geopend zijn rond de feestdagen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om rekening te houden met het tijdig bestellen van materiaal zodat u deze op tijd binnen heeft! De dagen tussen kerst en nieuwjaar zijn wij geopend maar met minimale bezetting.

07 dec. 2020

lees meer
Rvs2
Blog

Heeft u ook te weinig capaciteit?

Een vast aanspreekpunt. Iemand die op de hoogte is van gemaakte afspraken is gewenst, vooral in deze drukke tijd waardoor uren te kort komen. Snelheid, een contactpersoon als probleemoplosser en het vervullen van persoonlijke wensen, worden belangrijker dan ooit nu u capaciteit te kort komt. Samen optimaliseren we processen waardoor u zeer efficiënt kunt werken.

25 nov. 2020

lees meer
Foto Platenhal
Nieuws

Ons TV-debuut

Eind september waren wij te zien in een aflevering van De Barometer op RTL Z. Heeft u ons voorbij zien komen? U kunt de hele aflevering terugkijken op RTL XL gemist.

21 okt. 2020

lees meer
Telefoon Met App
Blog

Webshop app

Online bestellen, wat groeit het aantal webshop gebruikers snel! Sinds de lancering van onze vernieuwde webshop in 2019 zijn wij niet stil gaan zitten. De branche ontwikkelt zich online en met de komende internetgeneraties wordt het internet steeds belangrijker. Als moderne groothandel willen wij mee met de tijd waardoor wij een webshop app hebben gelanceerd. Onze klanten krijgen via meldingen op hun mobiele telefoon alle nodige informatie (zoals levertijd) tijdens het bestelproces. Het maakt niet uit op welke manier de klant zijn bestelling plaatst, de informatie blijft beschikbaar. Wanneer de klant onze app download maar een aanvraag doet via de binnendienst of via mail, krijgt hij alsnog de meldingen via zijn telefoon zodat hij deze nooit meer mist. De webshop app biedt ook een totaaloverzicht van offertes en orders en met één druk op de knop wordt een offerte omgezet naar order!

23 sep. 2020

lees meer
Raex33
Nieuws

RAEX nieuws

Kosteneffectiviteit staat gewoonlijk gelijk aan een probleemloze productie in de werkplaats. Wanneer u platen buigt, zullen ze zich in verschillende batches identiek gedragen en niet scheuren. En wanneer u snijdt of last met de juiste voorverwarming, hoeft u geen verrassingen te verwachten en kan het proces worden voortgezet. Kosteneffectieve productie betekent ook geen verliezen tijdens productgebruik, met voorspelbare levertijden voor onderdelen en producten.

23 sep. 2020

lees meer
Telefoon Met App
Nieuws

GALVANO WEBSHOP APP

Op elk gewenst moment bestellen wanneer het u uitkomt. Wij presenteren vol trots onze webshop app!

08 sep. 2020

lees meer
Sky 414199 1280
Nieuws

Roel Warringa

Intens verdrietig zijn wij dat Roel Warringa, onze zeer gewaardeerde college bij ons is weggetrokken. Uit ons bedrijf, uit zijn vriendenkring en uit zijn familie.

17 aug. 2020

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Blog

Uw magazijn op orde! Maak uw magazijn geen groothandel!

Hoe ziet uw platenhal eruit? U heeft producten die u dagelijks verwerkt, maar ook stellingen met speciale platen die u misschien maar één keer per jaar nodig heeft. Hier liggen de magazijn stellingen al snel vol mee. Zo vol, dat wanneer u ze wel nodig heeft, u ze amper nog terug kunt vinden.

23 jun. 2020

lees meer
Bouwvak 2020
Nieuws

Bouwvak 2020

Het is alweer bijna zo ver! Bouwvak 2020. Werkt u door? Dan kunt u altijd bij ons terecht! Zoals u van ons gewend bent zijn wij geopend tijdens de vakantie maar met minimale bezetting. Maandag 17 augustus staat het complete team weer voor u klaar.

19 jun. 2020

lees meer
Banner Foto Optie 2
Nieuws

Kijkje achter de schermen 3

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig, maar even iets leuks! De komende weken bieden wij u een kijkje achter de schermen.

29 mei 2020

lees meer
Foto Platenhal
Blog

Metaal online bestellen

Uw projecten zijn niet altijd hetzelfde, u heeft verschillende materialen nodig. U heeft het druk en in een tijd van drukte heeft u het liefst zoveel mogelijk zekerheid. Uw vaste leverancier neemt uw zorgen weg, u hoeft zich enkel te focussen op uw project. Uw leverancier is uw sparringspartner en heeft als doel om u te ontzorgen.

25 mei 2020

lees meer
Platen
Nieuws

Kijkje achter de schermen 2

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig, maar even iets leuks! De komende weken bieden wij u een kijkje achter de schermen.

08 mei 2020

lees meer
Pagina Onze Organisatie 2
Nieuws

Kijkje achter de schermen 1

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig, maar even iets leuks! De komende weken bieden wij u een kijkje achter de schermen.

04 mei 2020

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Nieuws

Geopend tijdens Bevrijdingsdag

Heeft u materiaal nodig? Wij zijn dinsdag 05-05 geopend!

01 mei 2020

lees meer
Td 20170915 Galvano Hr 021 9203
Blog

Kwaliteitsbewaking

Zoals u ongetwijfeld weet, staat Galvano voor snelheid en kwaliteit. Wij bieden A-kwaliteit materiaal aan onze klanten. Het materiaal moet vrij zijn van roest, absoluut niet krom zijn en zeker binnen de norm vallen. Wij anticiperen op de vraag naar snelle leveringen en bieden dan ook een ongekende levertijd binnen onze branche.

22 apr. 2020

lees meer
114 1451
Nieuws

Gesloten tijdens Koningsdag

Op maandag 27-04 zijn wij gesloten i.v.m Koningsdag. Bestel uw materiaal tijdig zodat u deze op tijd ontvangt.

21 apr. 2020

lees meer
Pagina Onze Organisatie
Nieuws

Informatie omtrent Coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus houdt de gemoederen momenteel flink bezig. Met deze e-mail willen wij u graag informeren over interne aanpassingen en maatregelen welke wij nemen en wat wij van onze klanten en leveranciers verwachten om ons samen aan de RIVM-richtlijnen te houden.

16 mrt. 2020

lees meer
Carnaval 5
Nieuws

Geopend tijdens de carnaval!

Zoals ieder jaar zijn wij ook dit jaar tijdens de carnaval geopend, maar met minimale bezetting! Vanaf woensdag 26 februari staat het complete team weer voor u klaar!

21 feb. 2020

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Blog

SSAB Laser Plus. De beste laserplaat!

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar een mindere kwaliteit evengoed. Een goede kwaliteit zorgt voor een goede doorloop van uw proces zonder onderbreking. Minder restafval en geen zorgen geeft zekerheid, iets wat u nodig heeft nu het steeds drukker wordt. Steeds vaker zien we de verschuiving van prijs-denken naar service-denken. Onze klanten zijn meer ‘Lean’ gaan werken, het productieproces wordt onder de loep genomen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken zonder tijdverlies. Iedereen weet immers, tijd is geld!

16 feb. 2020

lees meer
Banner Foto Optie 2
Blog

Geld besparen door te kiezen voor kwaliteit

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar een goedkopere variant ook. Als eerste doel is het natuurlijk voor veel inkopers het doel om zo scherp mogelijk in te kopen. De eerste stap om geld te besparen. Echter wordt het meeste bespaart gedurende het proces.

22 jan. 2020

lees meer
Kerst
Nieuws

Geopend / gesloten rond de feestdagen

Onderstaand een overzicht van de dagen dat wij gesloten en geopend zijn rond de feestdagen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om rekening te houden met het tijdig bestellen van materiaal zodat u deze op tijd binnen heeft!

27 nov. 2019

lees meer
Galvano Metaal
Blog

Webshop bestellingen

Steeds meer klanten maken gebruik van de webshop. Online bestellingen kunnen ten alle tijden gedaan worden. Zo is er de mogelijkheid om ook buiten contacturen bestellingen te plaatsen. Het is opvallend dat het steeds vaker voorkomt dat men in de avond gaat bestellen of in ieder geval na 17.00 uur. Deze behoefte hadden we al zien aankomen door de drukte en tijd te kort bij klanten. De webshop kent echter nog veel meer voordelen.

11 sep. 2019

lees meer
Bouwvak 2019
Nieuws

Bouwvak 2019!

Het is alweer bijna zo ver! Bouwvak 2019. Werkt u door? Dan kunt u altijd bij ons terecht! Zoals u van ons bent gewend zijn wij geopend tijdens de vakantie maar met minimale bezetting. Maandag 12 augustus staat het complete team weer voor u klaar.

08 jul. 2019

lees meer
Ssab Foto
Nieuws

Video SSAB bij Willems Baling

Een tijd terug filmde SSAB bij Willems Baling. Een mooie samenwerking tussen drie partijen waarbij kwaliteit uiterst belangrijk is. Willems neemt de kwaliteitsplaten van SSAB af bij Galvano. Zoals u weet zijn wij exclusief dealer van de SSAB Laserplaten. Vandaag hebben wij de video met alle drie de partijen officieel ingeluid met heerlijke taarten om dit moment te vieren.

21 jun. 2019

lees meer
6 Step Service Model Jpg Afbeelding
Nieuws

Het is zo ver! Geniet vanaf vandaag van onze ultrasnelle levering!!

Vandaag starten we met het 6 step service model. Geniet van de ultrasnelle levering: vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis!

03 jun. 2019

lees meer
Pagina Onze Organisatie
Nieuws

30 en 31 mei gesloten i.v.m. Hemelvaart

Op 30 en 31 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart. Bestel uw materialen uiterlijk op dinsdag 28 mei zodat u het materiaal nog vóór Hemelvaart in huis heeft.

22 mei 2019

lees meer
6 Step Service Model Jpg Afbeelding
Nieuws

VÓÓR 20.00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS!

We waren al de snelste maar nu zijn we echt uniek in de markt. Vanaf 1 juni geldt de volgende levertijd voor bestellingen via de webshop: vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

01 mei 2019

lees meer
Hop Profielen
Nieuws

HOP / RP Profielen S235

Mooie stijlvolle metalen deuren, je ziet ze steeds vaker! Wij hebben ons assortiment uitgebreid met HOP / RP profielen.

23 apr. 2019

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Nieuws

Artikel in Smart Industry Vencomatic Group

Een tijd terug kregen wij de vraag van Goo media om een artikel en/of advertentie te plaatsen in de uitgave Smart Indystry Vencomatic Group. Uiteraard hebben wij dit gedaan.

01 apr. 2019

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Nieuws

Magnelis platen op voorraad

Magnelis is een uitzonderlijke nieuwe metallische bekleding die in tal van toepassingen een langdurige oppervlaktebescherming biedt. De chemische samenstelling van Magnelis is geoptimaliseerd om de beste corrosiebestendigheid te bieden.

28 jan. 2019

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Nieuws

In een nieuw jasje

Zoals u weet verstuurden wij voorheen iedere week een nieuwsbrief waarin één productgroep werd uitgelicht. De nieuwe nieuwsbrief is voorzien van meerdere nieuwsitems zoals u kunt zien. Leuker om te lezen en meer passend bij de stijl van onze nieuwe website! Deze nieuwsbrief zal u maandelijks ontvangen!

29 nov. 2018

lees meer
Kerst
Nieuws

Geopend / gesloten rond de feestdagen

Onderstaand een overzicht van de dagen dat wij gesloten en geopend zijn rond de feestdagen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om rekening te houden met het tijdig bestellen van materiaal zodat u deze optijd binnen heeft!

26 nov. 2018

lees meer
114 1451
Blog

Medewerkersbetrokkenheid, de oplossing voor personeelstekort?

De branche heeft te maken met personeelstekort. De werknemer wordt door het overgrote aanbod steeds machtiger waardoor de trend van jobhoppen sterk toeneemt. Vooral bij de jongere generatie. Een hoge mate van medewerkersbetrokkenheid kan bijdragen aan het behouden van huidige medewerkers. Dit maakt betrokkenheid een populaire doelstelling onder managers en directies.

23 okt. 2018

lees meer
Nieuwnieuw
Nieuws

NIEUWS in een nieuw jasje

Nieuws in een nieuw jasje! Wij hebben onze nieuwsbrief flink vernieuwd!

23 aug. 2018

lees meer
1920X1080 Blue Waves Beach Wallpaper1080P Hd
Nieuws

Geopend tijdens de bouwvak!

Wij wensen u graag alvast een hele fijne zomervakantie toe!

Wanneer u ons nodig heeft tijdens de bouwvakvakantie, kunt u bij ons terecht. Ook dit jaar zijn wij tijdens de bouwvakvakantie namelijk geopend! Op maandag 13 augustus staat het complete team weer voor u klaar!

12 jul. 2018

lees meer
Banner Foto 2 Optie
Blog

Digitalisering neemt toe!

Wat gaan de ontwikkelingen toch snel! Digitalisering neem toe. De branche loopt wellicht wat achter maar we zien de veranderingen langzaam opspelen. Van kladblokken naar Word en van telefonische bestellingen steeds meer naar online bestellingen. Het betreft echter geen verandering van vandaag op morgen.

19 jun. 2018

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Nieuws

NIEUWSBRIEF: platen corten A

Corten A / weerbestendig, door toevoeging van o.a. koper heeft deze plaat de eigenschap dat de corrosie tevens de oxide huid is dat voorkomt dat deze plaat gaat doorroesten. Het is daarom dat deze plaat herkenbaar is door het roestbruine uiterlijk wat vaak voor design doeleinden wordt voorgeschreven. Ook heeft deze plaat een erg goede warmtegeleiding en is deze goed in te zetten in schoorstenen en kachels. 

30 mei 2018

lees meer
132 3226
Blog

Lean management, aandacht voor efficiënte productie

Door de lange crisis zijn veel bedrijven afgevallen. De bedrijven die het wel hebben gered hebben veelal een consultant in handen genomen. Zij zijn meer ‘Lean’ gaan werken. Door deze werkwijze te hanteren wordt groei gerealiseerd met bestaande (onder)bezetting. Hoe werkt dat Lean management nu eigenlijk

08 mei 2018

lees meer
Staf
Nieuws

Nieuwsbrief: WGW stafstaal

Zeer compleet voorraadassortiment WGW stafstaal. We raden u aan om het complete programma te bekijken via de webshop. 

18 apr. 2018

lees meer
Kokers2
Nieuws

NIEUWSBRIEF: Gelaste profielbuizen

Hier zijn we sterk in! Zeer breed assortiment, we raden u aan om het complete programma te bekijken via de webshop. We hebben ontzettend veel op voorraad. Wekelijks ontvangt u een nieuwsbrief waarbij één product wordt uitgelicht. We willen u graag informeren over ons voorraadassortiment.

11 apr. 2018

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Nieuws

NIEUWSBRIEF: platen 235 / 250 / 355 / 420

Zeer goed gesorteerd en heel veel verschillende kwaliteiten. We zijn gewend alleen pakketten te leveren, maar nu kunnen we ook alle platen tot en met groot formaat, los en afgeteld aanleveren. We kunnen uiteraard alles leveren met certificaat.

28 mrt. 2018

lees meer
Ronde Buis Productfoto
Nieuws

NIEUWSBRIEF: GELASTE RONDE BUIZEN

Zeer breed voorraadassortiment, we raden u aan om het complete programma te bekijken via de webshop. Wekelijks ontvangt u een nieuwsbrief waarbij één product wordt uitgelicht. We willen u graag informeren over ons voorraadassortiment.  

21 mrt. 2018

lees meer
Pagina Onze Organisatie 2
Nieuws

NIEUWSBRIEF: Bewerkingen

We krijgen het allemaal weer drukker, maar kampen met het probleem van personeelstekort. Er zit niets anders op dan groeien met de bestaande bezetting. Als service leverancier denken wij graag met u mee om processen te verkorten en efficiënt te kunnen werken. We luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en proberen deze zo goed mogelijk te vervullen. We staan open voor nieuwe ideeën om processen te optimaliseren en streven naar het Kanban beleid.  

14 mrt. 2018

lees meer
Pagina Onze Organisatie
Nieuws

WIJ ZIJN SOCIAAL, VOLG ONS!

Bij zo’n moderne site kan social media niet achterblijven! Sinds de livegang van onze nieuwe website, hebben wij ook social media accounts aangemaakt. U kunt ons nu volgen op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws dat wij plaatsen op onze website!  

07 mrt. 2018

lees meer
Platen
Nieuws

NIEUWSBRIEF: Dunne platen

Zeer goed gesorteerd en heel veel verschillende kwaliteiten. We zijn gewend om alleen pakketten te leveren, maar nu kunnen we ook alle platen tot en met groot formaat, los en afgeteld aanleveren. We kunnen uiteraard alles leveren met certificaat.

21 feb. 2018

lees meer
Jubileum Logo4
Nieuws

Bedankt!

Op 22 september afgelopen jaar hebben wij ons 100 jarig jubileum met u mogen vieren. Wat een feest! We willen u graag bedanken voor een onvergetelijk jubileum! Met een blik op het verleden hebben we de koers van de toekomst in kunnen luiden! Op naar de volgende 100 jaar!

15 feb. 2018

lees meer
Rvs2
Nieuws

NIEUWSBRIEF: RVS lange producten

Zeer breed assortiment, we raden u aan om het complete programma te bekijken via de webshop. We hebben ontzettend veel op voorraad. Wekelijks ontvangt u een nieuwsbrief waarbij één product wordt uitgelicht. We willen u graag informeren over ons voorraadassortiment.

14 feb. 2018

lees meer
Pagina Onze Organisatie
Nieuws

NIEUWSFLITS: YES, WE ZIJN LIVE!

Het heeft even geduurd maar we zijn weer bij de tijd! De nieuwe website van Galvano Metaal is eindelijk live! 

05 feb. 2018

lees meer
Blank2
Nieuws

NIEUWSBRIEF: PLATEN S235 / 250C

Zeer goed gesorteerd en heel veel verschillende kwaliteiten. We zijn gewend alleen pakketten te leveren, maar nu kunnen we ook alle platen tot en met groot formaat, los en afgeteld aanleveren. We kunnen uiteraard alles leveren met certificaat.

27 jan. 2018

lees meer
Galvano Metaal
Blog

Groothandel 2.0

Het wordt alsmaar drukker in de markt! Heel goed nieuws natuurlijk, de crisis heeft lang genoeg geduurd! Veel productiebedrijven zijn afgevallen. De bedrijven die het wel hebben gered, hebben veelal een consultant in handen genomen. Zij zijn meer ‘Lean’ gaan werken. Dit geeft aan dat processen verkort worden, er geen overtollige voorraad is en productie optimaal is. Hierdoor wordt maximaal rendement gerealiseerd.

27 jan. 2018

lees meer