Groothandel 2.0

Groothandel 2.0

Het wordt alsmaar drukker in de markt! Heel goed nieuws natuurlijk, de crisis heeft lang genoeg geduurd! Veel productiebedrijven zijn afgevallen. De bedrijven die het wel hebben gered, hebben veelal een consultant in handen genomen. Zij zijn meer ‘Lean’ gaan werken. Dit geeft aan dat processen verkort worden, er geen overtollige voorraad is en productie optimaal is. Hierdoor wordt maximaal rendement gerealiseerd.

Galvano Metaal


Wat nu?

Het aantrekken van de markt brengt ook wel wat ‘moeilijkheden’ met zich mee, want personeel is moeilijk te vinden. Er zit dus niets anders op dan groeien met de bestaande bezetting. De vraag naar een moderne groothandel die met u meedenkt, groeit. Dit zorgt voor een verandering van de huidige groothandel. Service begint een steeds belangrijkere rol te spelen.


De vraag naar het Kanban beleid

Een 1 op 1 beleid is gewenst. Samen met uw leverancier zoeken naar de beste oplossingen zodat u efficiënt te werk kan gaan, zonder tijdverlies, want u weet ook: tijd is geld! Zeker nu! Win ruimte door uw producten op afroep bij uw leverancier te laten liggen. U bent niet meer verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw materialen, het risico dat u loopt doordat deze blijven liggen. Het biedt u zekerheid! Houdt uw vakmensen tevreden, laat het simpele voorwerk alvast uitvoeren door uw leverancier. Op deze manier kunnen uw vakmensen zich bezighouden met hun vak. Ook bespaart het u ruimte en afval waardoor u zeer efficiënt kan werken.

Banner Foto Optie 2

Herkent u deze problemen?

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, zij denken graag met u mee!

Neem contact op