Waar we goed in zijn

Onze werkwijze

Galvano Metaal bestaat al meer dan 100 jaar. Wij zijn een flexibele organisatie die opvolging geeft aan uw persoonlijke wensen. Wij zoeken samen met onze klanten naar de juiste oplossing. Als partners helpen wij onze klanten te groeien.

Waar staan wij voor?

Om u een duidelijk beeld te geven over onze beweegredenen lichten wij onze kernwaarden graag aan u toe. Onze kernwaarden komen voor een groot deel tot stand door de uitspraak ‘tijd is geld’. In een markt waarin er vaak gefocust wordt op kostenbesparing aan het begin van het totale proces, geloven wij in besparing onder aan de streep. Dit betekent dat wij ons juist focussen op kostenbesparing gedurende het productieproces. Wij lichten onze visie graag aan u toe.

A-Kwaliteit, want dit bespaart tijd

Wij geloven in de meerwaarde van kwaliteit doordat kosten onder aan de streep bespaard worden. Het kiezen voor een betere kwaliteit werkt kostenbesparend in het productieproces. De handelingen gaan namelijk sneller en sommige handelingen vallen zelfs helemaal weg. Zoals iedere ondernemer weet: tijd is geld! Wanneer er ongemakken plaatsvinden gedurende het productieproces, kost dit tijd. Het is niet handig als een project niet meer volgens planning loopt en opschuift. De kosten kunnen op deze manier hoog oplopen. In een tijd van drukte kiest men graag voor de beste oplossing met de meeste zekerheid. Kwaliteit zorgt voor meer zekerheid, zekerheid in de vorm van het tot een minimum beperken van tijdverlies.

De beste service, want ellende is niet gewenst

Onze klanten houden zich bezig met hun productieproces. Als service leverancier doen wij er alles aan om de zorgen hier omheen, zoveel mogelijk weg te nemen. Een betrouwbare partner waarmee u kunt sparren over het optimaliseren van het productieproces en de groei van uw bedrijf. Wij zijn een flexibele leverancier waardoor wij individuele klantwensen kunnen vervullen. Wilt u graag dat uw materiaal op een bepaalde manier verpakt wordt of op een bepaalde manier gelabeld? Wij voeren het voor u uit.

Met het zicht op deze kernwaarden hebben wij een aantal sterke punten waarmee wij deze beloften naleven.

SNELHEID

Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis!

Voor bestellingen via onze webshop geldt bovenstaande levertijd. Deze zeer snelle levering is tot stand gekomen doordat onze klanten het steeds drukker krijgen. De vraag naar ’s avonds bestellen door zo min mogelijk tijdverlies overdag, groeide snel. Bent u wat vergeten te bestellen? Geen probleem, u kunt bij ons terecht.

Onze webshop hebben we daarbij flink vernieuwd en dit blijft een continu proces. Wij introduceren het 6 step service model waarin alle voordelen van de webshop zijn omschreven.

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!

Voor grote orders bieden wij een ultrasnelle levering.ONTZORGEN

Materiaal wordt aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Onder snelle levering verstaan wij ook dat u nergens omkijken naar heeft. Wij komen uw materiaal leveren door middel van dichte wagens voorzien van kooiaap. Uw materiaal wordt geleverd door een vaste chauffeur die op de hoogte is van uw wensen. Hij lost uw materiaal zelf met een kooiaap en legt het materiaal klaar op de door u gewenste plek. Uw personeel kan door met zijn eigen werkzaamheden. Het kost u geen tijd!

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

We luisteren graag naar uw persoonlijke wensen, we proberen deze zo goed mogelijk te vervullen. We staan open voor nieuwe ideeën om processen te optimaliseren en streven naar het Kanban beleid.ASSORTIMENT

West-Europees materiaal

Omdat wij ons focussen op kwaliteit, verwachten wij dit ook van onze leveranciers. Wij kopen onze materialen dan ook alleen bij geselecteerde fabrieken. Dit zijn veelal fabrieken in West-Europa. Wij hebben als onafhankelijke partij een neus ontwikkeld voor partners die uitblinken in continuïteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Wij zijn uiteraard altijd op zoek naar nieuwe partners en deze zoektocht eindigt nooit. Wij toetsen onze leveranciers op een constante kwaliteit. Van elke kwaliteit, bieden wij de beste van geselecteerde fabrieken.

Breed en diep assortiment

One-stop-shopping zorgt voor gemak en zekerheid voor onze klanten. Wij bieden een erg breed en diep voorraadassortiment zodat onze klanten voor elk project bij ons terecht kunnen. Wij hebben ons de laatste jaren ontwikkeld tot echte platenspecialist in de markt. Van oudsher zijn wij sterk in kokers en buizen.

Geconditioneerde ruimte

We zijn niet gevestigd aan het water zoals veel collega’s. Materialen liggen in een gesloten, geconditioneerde ruimte waar de temperatuur nooit onder de 15 graden komt.


Het dienstenpakket

Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Banner Foto Homepage Galvano Metaal

Geconditioneerde ruimte