Blog

Galvano Metaal
Blog

Webshop bestellingen

Steeds meer klanten maken gebruik van de webshop. Online bestellingen kunnen ten alle tijden gedaan worden. Zo is er de mogelijkheid om ook buiten contacturen bestellingen te plaatsen. Het is opvallend dat het steeds vaker voorkomt dat men in de avond gaat bestellen of in ieder geval na 17.00 uur. Deze behoefte hadden we al zien aankomen door de drukte en tijd te kort bij klanten. De webshop kent echter nog veel meer voordelen.

11 sep. 2019

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Blog

Uw magazijn op orde! Maak uw magazijn geen groothandel!

Hoe ziet uw platenhal eruit? U heeft producten die u dagelijks verwerkt, maar ook stellingen met speciale platen die u misschien maar één keer per jaar nodig heeft. Hier liggen de magazijn stellingen al snel vol mee. Zo vol, dat wanneer u ze wel nodig heeft, u ze amper nog terug kunt vinden.

19 jun. 2019

lees meer
Rvs2
Blog

Heeft u ook te weinig capaciteit?

Een vast aanspreekpunt. Iemand die op de hoogte is van gemaakte afspraken is gewenst, vooral in deze drukke tijd waardoor uren te kort komen. Snelheid, een contactpersoon als probleemoplosser en het vervullen van persoonlijke wensen, worden belangrijker dan ooit nu u capaciteit te kort komt. Samen optimaliseren we processen waardoor u zeer efficiënt kunt werken.

05 mrt. 2019

lees meer
Ronde Buis Productfoto
Blog

One stop shopping

Uw projecten zijn niet altijd hetzelfde, u heeft verschillend materiaal nodig. U heeft het druk en in een tijd van drukte heeft u het liefst zoveel mogelijk zekerheid. Uw vaste leverancier neemt uw zorgen weg, u hoeft zich enkel te focussen op uw project. De vraag naar een leverancier met een breed en diep voorraadassortiment groeit.

11 dec. 2018

lees meer
114 1451
Blog

Medewerkersbetrokkenheid, de oplossing voor personeelstekort?

De branche heeft te maken met personeelstekort. De werknemer wordt door het overgrote aanbod steeds machtiger waardoor de trend van jobhoppen sterk toeneemt. Vooral bij de jongere generatie. Een hoge mate van medewerkersbetrokkenheid kan bijdragen aan het behouden van huidige medewerkers. Dit maakt betrokkenheid een populaire doelstelling onder managers en directies.

23 okt. 2018

lees meer
Banner Foto Homepage Galvano Metaal
Blog

SSAB Laser Plus. De beste laserplaat!

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar een mindere kwaliteit evengoed. Een goede kwaliteit zorgt voor een goede doorloop van uw proces zonder onderbreking. Minder restafval en geen zorgen geeft zekerheid, iets wat u nodig heeft nu het steeds drukker wordt. Steeds vaker zien we de verschuiving van prijs-denken naar service-denken. Onze klanten zijn meer ‘Lean’ gaan werken, het productieproces wordt onder de loep genomen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken zonder tijdverlies. Iedereen weet immers, tijd is geld!

18 sep. 2018

lees meer
Banner Foto 2 Optie
Blog

Digitalisering neemt toe!

Wat gaan de ontwikkelingen toch snel! Digitalisering neem toe. De branche loopt wellicht wat achter maar we zien de veranderingen langzaam opspelen. Van kladblokken naar Word en van telefonische bestellingen steeds meer naar online bestellingen. Het betreft echter geen verandering van vandaag op morgen.

19 jun. 2018

lees meer
132 3226
Blog

Lean management, aandacht voor efficiënte productie

Door de lange crisis zijn veel bedrijven afgevallen. De bedrijven die het wel hebben gered hebben veelal een consultant in handen genomen. Zij zijn meer ‘Lean’ gaan werken. Door deze werkwijze te hanteren wordt groei gerealiseerd met bestaande (onder)bezetting. Hoe werkt dat Lean management nu eigenlijk

08 mei 2018

lees meer
Foto4 H90 X B120
Blog

Kwaliteit bespaart tijd!

Veel inkopers trekken nog aan de prijs, maar gaat het hier eigenlijk echt nog om? U kunt wel besparen op materiaal door een mindere kwaliteit te nemen, maar als u te lang bezig bent met uw proces, kunt u minder omzet maken! U heeft minder uren, de uren zijn op! Waarom is dit lastig? Productie en inkoop zitten vaak gescheiden en inkoop heeft zijn eigen doelstellingen. Deze gedachte was goed tijdens de crisis, toen hadden we namelijk allemaal meer tijd. Nu is de prijs niet meer zo belangrijk als tijdens de crisis, productie staat nu vooral centraal. U moet met dezelfde capaciteit meer output hebben. Kwaliteit biedt zekerheid, vermijd risico’s voor zover dit kan. Kortom gaan we dus van kosten-denken naar tijd-denken!

27 feb. 2018

lees meer
Galvano Metaal
Blog

Groothandel 2.0

Het wordt alsmaar drukker in de markt! Heel goed nieuws natuurlijk, de crisis heeft lang genoeg geduurd! Veel productiebedrijven zijn afgevallen. De bedrijven die het wel hebben gered, hebben veelal een consultant in handen genomen. Zij zijn meer ‘Lean’ gaan werken. Dit geeft aan dat processen verkort worden, er geen overtollige voorraad is en productie optimaal is. Hierdoor wordt maximaal rendement gerealiseerd.

27 jan. 2018

lees meer