Heeft u ook te weinig capaciteit?

Heeft u ook te weinig capaciteit?

Een vast aanspreekpunt. Iemand die op de hoogte is van gemaakte afspraken is gewenst, vooral in deze drukke tijd waardoor uren te kort komen. Snelheid, een contactpersoon als probleemoplosser en het vervullen van persoonlijke wensen, worden belangrijker dan ooit nu u capaciteit te kort komt. Samen optimaliseren we processen waardoor u zeer efficiënt kunt werken.

132 3226

Vast contactpersoon, uw probleemoplosser

Een sparringpartner en aanspreekpunt, uw vertegenwoordiger. Iemand waarmee de afspraken worden vastgelegd. Onze vertegenwoordigers bespreken de gemaakte afspraken intern zodat iedereen op de hoogte is. Wanneer u onze afdeling binnendienst aan de telefoon krijgt, kunnen zij in ons systeem zien welke afspraken u met uw vertegenwoordiger heeft gemaakt. Alle vragen kunt u aan uw contactpersonen stellen!

Persoonlijke wensen? Wij zorgen dat ze uitkomen
We krijgen het allemaal weer drukker, maar kampen met het probleem van tekort aan personeel. Er zit niets anders op dan groeien met de bestaande bezetting. Als serviceleverancier denken wij graag met u mee om processen te optimaliseren en efficiënt te kunnen werken. We luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en proberen deze zo goed mogelijk te vervullen. We staan open voor nieuwe ideeën om processen te optimaliseren en streven naar het Kanban beleid. Galvano Metaal kan alvast bewerkingen uitvoeren zoals zagen, ponsen, verjongen en optrompen etc. De materialen kunnen dan meteen in productie bij u.

De bewerkte materialen kunnen op de door u gewenste manier verpakt en gelabeld worden! U kunt uw vakmensen tevreden houden door het simpele voorwerk uit te laten voeren door uw leverancier. Ook bespaart het u ruimte en afval waardoor u zeer efficiënt kan werken.

Banner Foto Optie 2
Banner Foto 2 Optie

Afdelingen met elkaar in contact brengen
Dezelfde afdelingen spreken dezelfde taal. Zoals eerder genoemd denken wij graag mee over het optimaliseren van processen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, brengen wij graag onze afdelingen met uw afdelingen in contact. Zij hebben vaak weinig woorden nodig en weten precies en snel wat er bedoeld wordt en komen samen tot een passende oplossing.

Heeft u onze vorige blog 'one stop shoppig al gelezen'?

One stop shopping