Onze organisatie

Aangenaam, wij zijn een metaal groothandel uit Eindhoven.

Tot ons werkgebied behoren de volgende provincies: Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Noord-België.

We zijn een erg gedreven club die elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken en constant streeft naar de groei tot een moderne groothandel.

De functie van een groothandel zien we veranderen en dit blijft een constant vernieuwend proces in de toekomst. De groothandel zoals hij eerst was, sluit niet meer aan bij uw wensen en behoeften. Hier anticiperen we dan ook op! We zijn onze club flink aan het klaarstomen om hier nog meer aandacht aan te besteden. Een verjonging in het personeelsbestand waardoor nieuwe creativiteit en een bult ervaring hand in hand gaan, werkt hier sterk aan mee!

We zijn een laagdrempelige onderneming maar tot in de puntjes georganiseerd, er hangt dan ook een leuke sfeer. Wij beschikken over een zeer breed, maar ook diep voorraadassortiment.

Tip!
Echte service

Wij zijn een echte service leverancier. Samen met u, proberen we de samenwerking steeds te optimaliseren.

We staan dan ook altijd open voor uw ideeën!

Waar we goed in zijn

Onze productgroepen

Platen

Zeer goed gesorteerd en heel veel verschillende kwaliteiten. We waren gewend alleen pakketten te leveren, maar kunnen nu alle platen tot en met groot formaat ook los en afgeteld aanleveren!

Ronde buizen

Heel breed programma blanke buizen, gelaste buizen etc. Neem een kijkje in onze webshop! Hier ziet u ze per diameter van klein naar groot gesorteerd, een gemakkelijk overzicht voor u.

Kokerprofielen

Zowel vierkant als rechthoekig. Veelal lengtes op 6 meter. Van klein (10 x 10 mm), tot en met groot (200 x 200 mm). Zeer breed assortiment en zoals u weet, een supersnelle levering!

Koudgewalste profielen

Zowel hoekprofielen als U profielen, gelijk- en ongelijkzijdig. We zijn een van de weinigen in de markt die hier zo breed in gesorteerd zijn!

Warmgewalst stafstaal

Komt altijd van gerenommeerde fabrieken dus van uitstekende kwaliteit. Zijn altijd goed aan de maat en niet roestig. Ook levering met certificaat mogelijk.

Blank staal

Zeer breed assortiment voorraadproducten. Neem een kijkje in onze webshop voor het complete programma.

Balkstaal

De balken leveren wij op maat! Zwart, gestraald, gestraald en gemenied. Neem een kijkje in onze webshop!.

Rvs lange producten

Zeer breed assortiment. We raden u wederom aan om een kijkje te nemen op onze webshop want we hebben ontzettend veel op voorraad.

Aluminium

We beschikken al over een breed voorraadassortiment maar blijven deze uitbreiden!

Webshop

Bezoek onze webshop voor een totaaloverzicht van alle producten!

Bezoek onze webshop