Webshop

6 STEP SERVICE MODEL

Vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Een aantal jaren geleden presenteerden wij vol trots onze webshop aan u. Wij hebben sindsdien niet stil gezeten en hebben ons uiterste best gedaan om het systeem zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Wij presenteren graag ons vernieuwde webshop met een ultrasnelle levering!

6 step service model

Om alle service stappen aan u uit te leggen, hebben wij deze visueel gemaakt in het 6 step service model. In dit model worden in 6 stappen de belangrijkste voordelen van de webshop uitgelicht.

Tip!
Bezoek onze webshop

Klik op onderstaande knop om onze webshop te openen.

Nog geen inlogcode? U kunt hem onder aan deze pagina aanvragen!

Bezoek onze webshop
6 Step Service Model Jpg Afbeelding

Stap 1: De snelste leverancier

We waren al de snelste, maar nu zijn wij echt ultrasnel. Wij maken graag onze nieuwe levertijd bekend voor bestellingen via de webshop: vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Wij kiezen als service leverancier voor een ultrasnelle levering. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om met het 6 step service model te starten met leveringen aan de onderste 6 provincies van Nederland. Let op! U kunt het materiaal voortaan ook afhalen tot 20.00 uur!

Stap 2: Persoonlijke inlogcode

Heeft u persoonlijke prijsafspraken gemaakt met Galvano? Dan zijn deze gegevens ook gekoppeld aan uw persoonlijke inlogcode. Een inlogcode kunt u aanvragen via de vertegenwoordiger, binnendienst of via de website. Wanneer u deze heeft aangevraagd, duurt het maximaal 3 werkdagen voor u uw inlogcode ontvangt omdat wij er zeker van willen zijn dat alle gegevens hierin zijn verwerkt.

Stap 3: Breed assortiment

Wij beschikken over een zeer breed en diep voorraadassortiment. Neem een kijkje in de webshop en zie het zelf. Wij hebben 3000 afmetingen in voorraad en 5000 afmetingen die wij binnen 3 werkdagen kunnen leveren. Onze materialen zijn geheel vrij van roest!

Alle producten aangegeven met een * liggen bij ons op voorraad en voor deze materialen geldt via de webshop: vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis! De niet-voorraadproducten heeft u binnen 3 werkdagen in huis! Bekijk onze bedrijfsvideo op de homepage en kijk 360 graden rond in ons magazijn. U kunt zien wat wij allemaal hebben liggen. Met de bijbehorende VR-bril wordt het nóg realistischer. Vergeet niet om u heen te kijken.

Stap 4: Voor orders onder de 600 kilo, 1% korting!

Voor kleine orders tot 600 kilo krijgt u via de webshop 1% extra korting!

Stap 5: Track & Trace

Op de dag van levering kan vanaf 06.00 uur gekeken worden naar het tijdstip van leveren. Dit kunt u inzien bij de vrachtbrieven in de webshop. De levering gebeurt uiteraard met dichte wagens voorzien van een kooiaap. Zoals u weet worden de materialen op de gewenste plek gelost door de vaste chauffeur. Hij is op de hoogte van uw persoonlijke wensen.

Uw offertes en orders, telefonisch en via het web, kunt u tot 90 dagen terug inzien via de webshop.

Stap 6: Transport

De materialen worden geleverd door middel van dichte wagens voorzien van kooiaap. Zoals u weet worden de materialen op de gewenste plek voor u klaargelegd door een vaste chauffeur. Hij is op de hoogte van uw persoonlijke wensen.

Telefoon Met App

Download onze webshop app

Wilt u gemakkelijk en snel of buiten kantooruren bestellen via uw telefoon? Dat kan! Wij bieden hiervoor onze webshop app als oplossing. U kunt de app downloaden door onderstaande codes met de camera van uw mobiele telefoon te scannen. U kunt uw huidige webshop inlogcode gebruiken of deze aanvragen wanneer u deze nog niet heeft. U ontvangt uw persoonlijke inlogcode dan per mail.

Ook hier geldt: vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis!

Klik HIER voor meer uitleg en de voordelen van de app.

Heeft u al een inlogcode?

Via onderstaande knop vraagt u gemakkelijk en snel een inlogcode aan.

Inlogcode aanvragen
Tip!

Neem regelmatig een kijkje in de webshop. Deze blijven wij aanvullen!