Geld besparen door te kiezen voor kwaliteit

Geld besparen door te kiezen voor kwaliteit

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar een goedkopere variant ook. Als eerste doel is het natuurlijk voor veel inkopers het doel om zo scherp mogelijk in te kopen. De eerste stap om geld te besparen. Echter wordt het meeste bespaart gedurende het proces.

Foto Platenhal

Kwaliteit biedt zekerheid
Tijd is geld! Deze uitspraak kent iedereen en hij is erg belangrijk nu we het allemaal druk hebben. Wanneer er ongemakken plaatsvinden gedurende het productieproces, kost dit tijd. Het is niet handig als een project niet meer volgens planning loopt en opschuift. De kosten kunnen op deze manier hoog oplopen. In een tijd van drukte kiest men graag voor de beste oplossing met de meeste zekerheid. Kwaliteit zorgt voor meer zekerheid, zekerheid in de vorm van het tot een minimaal beperken van tijdverlies. Natuurlijk zijn er altijd onvoorziene zaken, maar waar je de keuze hebt om voor zekerheid te gaan, lijkt dit toch erg verstandig nu.

Constante kwaliteit
Ook een constante kwaliteit is erg belangrijk zodat u ook bij terugkerende projecten, hetzelfde materiaal ontvangt. Wij kopen het materiaal alleen maar in bij West-Europese partners waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd kan worden. De materialen worden geleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap en worden dus altijd droog aangeleverd. Met een goede kwaliteit kan de laser nachts doorgaan. Als hij uit valt door gebrek aan constante kwaliteit, kost dit heel veel geld. U wilt natuurlijk onbemand kunnen laseren.

Foto4 H90 X B120
Platen2

Kwaliteit bespaart tijd
Met de juiste kwaliteit kan er enorm veel bespaard worden. Zeker in tijd op de werkvloer. Het productieproces gaat sneller. Door de juiste kwaliteit zijn er minder handelingen nodig om het product te maken. Dit zorgt voor tijdwinst. Veel inkopers trekken nog aan de prijs, maar is dit het enige doel? U kunt wel besparen op materiaal door een mindere kwaliteit te nemen, maar als u te lang bezig bent met uw proces, kunt u minder omzet maken! Met een goede kwaliteit kan de laser in de nacht doorgaan. Als hij uit valt door gebrek aan constante kwaliteit, kost dit heel veel geld. U wilt natuurlijk onbemand kunnen laseren.

Heeft u onze andere blogs al gelezen?

Blogs