Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

Zoals u ongetwijfeld weet, staat Galvano voor snelheid en kwaliteit. Wij bieden A-kwaliteit materiaal aan onze klanten. Het materiaal moet vrij zijn van roest, absoluut niet krom zijn en zeker binnen de norm vallen. Wij anticiperen op de vraag naar snelle leveringen en bieden dan ook een ongekende levertijd binnen onze branche.

Banner Foto Optie 2

Onder aan de streep besparen door A-kwaliteit

Wij geloven in de meerwaarde van kwaliteit doordat kosten onder aan de streep bespaard worden. Het kiezen voor een betere kwaliteit werkt kostenbesparend in het productieproces. De handelingen gaan namelijk sneller en sommige handelingen vallen zelfs helemaal weg. Tijd is geld! Deze uitspraak kent iedereen en hij is erg belangrijk nu we het allemaal druk hebben. Wanneer er ongemakken plaatsvinden gedurende het productieproces, kost dit tijd. Het is niet handig als een project niet meer volgens planning loopt en opschuift. De kosten kunnen op deze manier hoog oplopen. In een tijd van drukte kiest men graag voor de beste oplossing met de meeste zekerheid. Kwaliteit zorgt voor meer zekerheid, zekerheid in de vorm van het tot een minimaal beperken van tijdverlies. Natuurlijk zijn er altijd onvoorziene zaken, maar waar je de keuze hebt om voor zekerheid te gaan, lijkt dit toch erg verstandig nu.

Onze toeleveranciers

Omdat wij ons focussen op kwaliteit, verwachten wij dit ook van onze leveranciers. Wij kopen onze materialen dan ook alleen bij geselecteerde fabrieken. Dit zijn veelal fabrieken in West-Europa. Wij hebben als onafhankelijke partij een neus ontwikkeld voor partners die uitblinken in continuïteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Wij zijn uiteraard altijd op zoek naar nieuwe partners en deze zoektocht eindigt nooit. Wij toetsen onze leveranciers op een constante kwaliteit. Wanneer wij nu kokers kopen en diezelfde vervolgens over 10 jaar weer, moeten deze kokers hetzelfde zijn. Dit is belangrijk voor onze klanten. Onze klanten bieden uiteraard ook graag een constante kwaliteit aan hun klanten. Om de kwaliteit te bewaken voeren onze toeleveranciers ook kwaliteitstesten uit om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Td 20170915 Galvano Hr 021 9203
Foto Platenhal

Een breed assortiment ultrasnel geleverd

Wij bieden een breed en diep voorraadassortiment. De vraag naar ons-stop-shopping groeit enorm waardoor wij hier graag op inspelen. Wij blijven ons assortiment dan ook uitbreiden. Van oudsher zijn wij sterk in kokers en buizen. Onze buizen komen voornamelijk van TATA. Deze zijn walsblauw, vrij van roest en absoluut niet krom. TATA voert kwaliteitstesten uit waarbij zij de kokers volledig plat persen waarbij de lasnaad wordt gecontroleerd. Deze mag uiteraard niet openscheuren.

Wij hebben ons de laatste jaren ontwikkeld als echte platenspecialist in de markt en bieden een erg compleet platenassortiment. Wij kopen onze platen vooral bij drie leveranciers, namelijk; Arcelor(uitsluitend West-Europees), Salzgitter en SSAB. Hierin bieden wij van elke soort, de betere kwaliteit. Ook lopen deze kwaliteiten op, zo biedt SSAB de best verkrijgbare laserplaat uit de markt.

In drukke tijden wordt de vraag naar snelle leveringen erg belangrijk. Er is wellicht een tekort aan personeel waardoor kwaliteit, doordat handelingen komen te vervallen in het productieproces, erg gewenst is. Ook is een snelle levering erg belangrijk zodat projecten niet onnodig stil komen te liggen. Wij anticiperen op deze vraag door een ultrasnelle levering te bieden. Wanneer klanten vóór 20.00 uur bestellen via onze webshop, heeft hij het materiaal de volgende dag in huis!

Heeft u onze blog 'one stop shopping' al gelezen?

One stop shopping