RAEX nieuws

RAEX nieuws

RAEX helpt bij het realiseren van kosteneffectieve productie

Kosteneffectiviteit staat gewoonlijk gelijk aan een probleemloze productie in de werkplaats. Wanneer u platen buigt, zullen ze zich in verschillende batches identiek gedragen en niet scheuren. En wanneer u snijdt of last met de juiste voorverwarming, hoeft u geen verrassingen te verwachten en kan het proces worden voortgezet. Kosteneffectieve productie betekent ook geen verliezen tijdens productgebruik, met voorspelbare levertijden voor onderdelen en producten.

Met RAEX behaalt u een concurrentievoordeel in de werkplaats

Kleine afwijkingen in hardheid zorgen voor vergelijkbare buigresultaten tussen batches en een beter voorspelbare terugvering. Dit zorgt voor een soepele procesflow, waardoor u geld en tijd bespaart. Volg gewoon alle aanwijzingen en aanbevelingen, dan levert Raex® telkens opnieuw uitstekende resultaten.

Minder voorverwarming voor het snijden heeft een positief effect op de workflow. Recent hebben we de voorverwarmingstemperaturen voor Raex® geüpdatet, zodat er minder voorverwarming nodig is, wat de productie in de werkplaats zal versnellen. Als u een mooie en gladde snijkwaliteit nodig hebt, raden wij met klem lasersnijden aan. Met lasersnijden kunt u de productdoorvoer verhogen dankzij de kortere benodigde tijd voor de randafwerking.

Lassen met dezelfde verbruiksartikelen als voor standaardstaal helpt geld te besparen en biedt synergieën in de werkplaats. Er zijn geen dure verbruiksartikelen nodig, hoewel we voor reparatielassen austenitische verbruiksartikelen aanbevelen.

Raex22
Raex33

Minder slijtage en langere levensduur van het product met RAEX

Raex biedt veel voordelen voor werkplaatsen om de procesflow en kostenefficiëntie te verbeteren. Een van deze voordelen is de hardheid, de belangrijkste eigenschap van Raex slijtvast staal. Hoge hardheid – meer dan nominaal – zorgt voor een lage slijtagegraad en verlengt zo de levensduur van het eindproduct. Raex® biedt een hoge kosteneffectiviteit, van fabricage tot eindproduct. Gebruiksgemak in de werkplaats en een langere levensduur – dat is het voordeel van Raex®!