Informatie omtrent Coronavirus (COVID-19)

Informatie omtrent Coranavirus (COVID-19)

Het coronavirus houdt de gemoederen momenteel flink bezig. Met deze e-mail willen wij u graag informeren over interne aanpassingen en maatregelen welke wij nemen en wat wij van onze klanten en leveranciers verwachten om ons samen aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Naast de gezondheid van onze relaties en medewerkers, is de kwaliteit van onze dienstverlening, onze hoogste prioriteit. U kunt op ons rekenen zoals u dit gewend bent. Onze medewerkers zijn bereikbaar, telefonisch en per mail, tot 17.00 uur. Via onze webshop geldt vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis.

Wat hebben wij intern gedaan?
Het RIVM geeft aan extra hygiënemaatregelen te treffen. Hygiëne staat bij ons dan ook voorop. Wij hebben een protocol opgesteld dat wij intern hanteren om deze hygiënemaatregelen volgens het RIVM na te leven.

Onze regels:

  • Was je handen zeer regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Ontsmet je werkplek dagelijks (ook deurklinken, lichtknoppen, trapleuning)
  • Iedereen heeft desinfecterende handgel op zijn bureau en ontsmet zijn/haar handen zeer regelmatig
  • Groeten zonder aanraking
  • Afspraken indien mogelijk via skype
  • Bij verkoudheidsklachten met eventueel koorts gelieve thuis te werken

Wij spreken elkaar aan om deze maatregelen uit te voeren. Onze vertegenwoordigers werken vanuit thuis en bellen u. Zij zullen u de informatie uit deze mail nog toelichten mocht u hier behoefte aan hebben.

Wat doen wij als we bij u komen leveren?
Onze chauffeurs houden gepaste afstand tijdens het leveren. Onze chauffeur lost indien gewenst zelf doormiddel van een kooiaap. Zo kunnen uw medewerkers afstand houden. Ook onze chauffeurs houden zich aan het hygiëneprotocol.

U kunt uw materialen zoals u gewend bent afhalen. Wij attenderen u er wel op om gepaste afstand te houden.

Wat verwachten wij van onze toeleveranciers?
Onze toeleveranciers blijven tijdens de levering in hun cabine zitten terwijl de vrachtwagen door onszelf wordt gelost. Wij attenderen onze toeleveranciers hierop en wij zorgen dat dit wordt nageleefd.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Uiteraard kunt u altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen. Wij herhalen nog graag dat naast de genomen voorzorgsmaatregelen betreft hygiëne, de kwaliteit van onze dienstverlening de hoogste prioriteit heeft. U kunt op ons rekenen zoals u dit gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Galvano Metaalhandel B.V.