Aluminium plaat bestellen

Home / Aluminium plaat bestellen

Een aluminium plaat vindt u bij Galvano Metaal in verschillende soorten en maten. Wij bieden onze stalen platen aan in verschillende afmetingen en diktes, zowel per pakket als los en afgeteld. Onze aluminium platen worden enkel ingekocht bij gerenommeerde fabrieken waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.
Het gewenste type aluminium plaat bestellen gaat bij ons bovendien zeer eenvoudig en snel via de webshop. Vraag een inlogcode aan en wij kunnen u efficiënt en servicegericht van dienst zijn.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Een aluminium plaat op maat kopen

Bij Galvano Metaalhandel is het mogelijk om uw aluminium plaat in meerdere aantallen per maat te bestellen en te kopen. Op deze manier kunt u tijd winnen op uw eigen productie of levering. Op onze website vindt u overzichtelijk alle afmetingen geordend. Zo kunt u direct uw aluminium plaat op de gewenste maat kopen. Evenals uw RVS, warmgewalste of koudgewalste plaat. U kunt uw bestelling plaatsen in onze webshop, waar u ook direct een overzicht heeft van de metalen platen die op dat moment op voorraad zijn. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook per telefoon of mail aan ons doorgeven.
Wij bieden onze aluminium platen aan in verschillende afmetingen en ook in verschillende diktes. Zo hebben we platen van 0,8 tot 5 mm dik.

Aluminium traanplaat

Bij een aluminium traanplaat zijn er zogenaamde druppels of tranen aangebracht op de metalen plaat. Dit in tegenstelling tot een gewone plaat van aluminium die volledig glad is. Deze platen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dankzij de antislip structuur zijn ze heel erg praktisch maar je ziet ze ook steeds vaker gebruikt worden in de interieurbouw voor een industriële uitstraling.
Bij Galvano bieden we traanplaten aan in verschillende afmetingen en van verschillende diktes. Deze zijn zowel per pakket als los en afgeteld te bestellen.

Verschillende typen stalen platen

Galvano Metaal heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als platenspecialist in de markt. Het assortiment is zeer breed en we bieden verschillende typen metalen platen aan. De volgende typen kunnen wij als pakket leveren, maar ook los en afgeteld:
- KGW platen
- Sendzimir platen
- Electrolytisch verzinkte platen
- Magnelis verzinkte platen
- WGW traanplaten
- WGW RAEX platen
- Gebeitste STRENX platen
- Platen S235/205C/S355/S420
- Corten A platen
- RVS 304 / 316 platen
- Aluminum platen
- Aluminum gebeitste traanplaten

Al onze staalplaten komen van gerenommeerde leveranciers en zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, maar ook in diverse diktes. Onder andere platen van 1mm, 2mm, 3mm, 4mm en 5mm.

De ideale levering voor u

Wilt u vandaag nog een metalen plaat kopen? Bestel deze dan voor 20:00 uur en ontvang ze de volgende werkdag al! Bestellingen boven de tien ton bestelt u voor 11:00 uur om ze dezelfde dag nog in huis te hebben. U kunt uw bestelling eenvoudig plaatsen in onze webshop of per telefoon of mail aan ons doorzetten. Door middel van handige notificaties weet u precies wanneer uw bestelling bij ut geleverd wordt. Onze vaste chauffeurs hebben veel ervaring en weten elke levering met succes te volbrengen. Bovendien wordt alles vervoerd in dichte vrachtenwagens waardoor uw staal droog blijft. De chauffeurs lossen uw metalen platen of buizen met een kooiaap zodat u hier verder niet naar hoeft om te kijken.
Heeft u vragen over de aluminium plaat die ut wilt kopen? Bel dan gerust naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar binnendienst@galvano-metaal.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!