Hoekstaal

Hoekstaal in een mum van tijd in huis

Of u nu ervoor kiest om zelf hoekstaal te maken, of om het door ons te laten leveren, Galvano Metaalhandel BV is de staalleverancier die u moet inschakelen. De rvs plaat RVS 304 1.4301-N WGW Hoek is een voorbeeld van kant-en-klaar hoekstaal dat wij leveren. Andere staaltypen zijn, net als zojuist genoemde type, van hoge kwaliteit en hierdoor uitstekend te bewerken. Wenst u meerdere bewerkingen zoals zagen, knippen, ponsen en boren? Ook dit regelen wij voor u.

Uitstekende en razendsnelle service

Materialen zoals staal, metalen kokers en platen bestellen gaat bij ons snel en heel eenvoudig. Bestelt u vóór 20.00 uur op de webshop? Dan leveren wij de volgende dag. Orders boven de 10 ton die vóór 11.00 uur zijn besteld, worden zelfs dezelfde dag al geleverd. Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u hoekstaal nodig voor uw bedrijf? Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven is de leverancier die u moet inschakelen. Selecteer eenvoudig in de webshop welk soort staal u nodig heeft en kies de juiste afmetingen. De metalen zijn van goede kwaliteit en uitstekend bewerkbaar. Zo kunt u, indien u dit wenst, ook eenvoudig zelf uw eigen hoekstaal produceren.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.