Koker staal

Home / Koker staal

Bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven vindt u gegarandeerd het type koker van staal dat u zoekt. Met een lange geschiedenis zijn wij een zeer ervaren bedrijf op het gebied van metaal. Wij weten precies wat u voor uw bedrijf nodig heeft. Daarom bieden wij talloze afmetingen aan; u vindt meer dan 3000 verschillende in het assortiment. Het perfecte type koker van staal is dus zo gevonden!Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap. U ontvangt een pushmelding met tijdstip van leveren.

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht

Een koker van staal op maat en van hoge kwaliteit

Een koker van staal vindt bij ons enkel zijn oorsprong in de beste staalproducenten ter wereld. Een aanzienlijk deel komt dan ook van Tata Steel, dat altijd een hoge kwaliteit van zijn staal kan garanderen. U heeft de keuze uit de kokerprofielen vierkant en rechthoekig. Een metalen koker kan bovendien van kleine seriebewerkingen worden voorzien, zoals zagen, knippen, ponsen en boren. En dit doen wij niet alleen met een koker van staal; voor elk denkbaar metaal op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Een razendsnelle levering

Niet alleen vindt u bij ons een zeer breed assortiment, ook profiteert u van een supersnelle levering! Bestelt u vóór 20.00 uur bij Galvano Metaalhandel BV? Dan heeft u de producten de volgende dag al in huis. Een bestelling van boven de 10 ton die vóór 11.00 uur is besteld, leveren wij zelfs dezelfde dag al. Een koker van staal die toevallig niet op voorraad is, is wel zichtbaar in de webshop en kan binnen drie dagen worden geleverd. Een ideale service dus! Heeft u vragen voor ons? Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl.