Kokerprofiel

Home / Kokerprofiel

Bent u op zoek naar het juiste kokerprofiel voor uw productiebedrijf? Of heeft u stalen kokerprofielen of andere staalprofielen nodig voor een bepaald project? Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven is waar u moet zijn, want hier vindt u een enorme voorraad aan staalprofielen met verschillende afmetingen. Met zijn rijke geschiedenis is Galvano Metaalhandel BV dé specialist in metaal en alles wat hiermee te maken heeft. U kunt hier rekenen op een zeer hoge kwaliteit en een betrouwbare, efficiënte service. Een bepaald type kokerprofiel heeft u dus in een mum van tijd in uw eigen beheer en gereedstaan voor productie.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Het juiste type kokerprofiel op maat en snel in huis

In de webshop kunt u het gewenste kokerprofiel of andere type staalprofielen kiezen. Hier kunt u ook de exacte afmetingen selecteren voor bijvoorbeeld uw stalen kokerprofielen. Het overgrote deel van onze producten is ruim op voorraad. Alles is overzichtelijk opgesteld, zodat we snel de staalprofielen kunnen selecteren en in kunnen laden bij onze vestiging in Eindhoven. Onder de stalen kokerprofielen, oftewel gelaste profielbuizen, vindt u:

  • Vierkante profielbuizen
  • Rechthoekige profielbuizen
  • Blanke vierkante kokers
  • Blanke rechthoekige kokers

Behalve metalen buizen, vindt u bij Galvano Metaalhandel BV uiteraard ook onder meer metalen platen en hoekstaal. Alles koopt u met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De beste service voor uw bedrijf

Wanneer u metalen producten zoals stalen kokerprofielen bestelt, streven wij ernaar om de maximale efficiëntie te behalen. Dat geldt niet alleen voor ons, maar zeker ook voor uw bedrijf. Daarom maken wij het mogelijk om seriebewerkingen aan te brengen, zodat uw materiaal meteen in het productieproces kan worden opgenomen. Plaatst u een bestelling vóór 20.00 uur? Dan staat onze vrachtwagen, mét kooiaap, de volgende werkdag al voor uw bedrijf. Bestelt u meer dan 10 ton vóór 11.00 uur? Dan komen wij zelfs dezelfde werkdag al uw kant op! Wij garanderen naast een snelle ook een verantwoorde levering, want alle vrachtwagens zijn dicht en houden de metalen producten droog wanneer het regent. Heeft u vragen voor ons? Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl.