Massief rond

Home / Massief rond

Massief rond staal bestelt u bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven, want hier krijgt u de juiste materialen die u voor uw bedrijf nodig heeft. Behalve dat wij altijd een hoge kwaliteit garanderen, zorgen wij er ook voor dat uw bestelling razendsnel en in perfecte staat geleverd wordt. De mogelijkheden op het gebied van massief rond staal en andere metalen zijn bij ons eindeloos. Bekijk de webshop en bestel eenvoudig uw materiaal.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap. U ontvangt een pushmelding met tijdstip van leveren.

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht

Massief rond staal op maat gemaakt

Voor ieder productiebedrijf is het van belang dat de juiste producten geleverd worden. Het zou echter nog beter zijn als er vóór de levering bewerkingen verricht kunnen worden door de leverancier. Wij kunnen dit snel en eenvoudig voor u regelen. Het gaat hierbij om kleine bewerkingen zoals zagen, knippen, ponsen en boren. Dit kan worden gedaan bij massief rond staal, maar dit geldt ook voor andere soorten stafstaal zoals hoekstaal en staal in T-profiel. Alle materialen worden geleverd in dichte wagens, zodat deze gegarandeerd droog en in perfecte staat aankomen.

Bestel snel en eenvoudig

Tot ons werkgebied behoren de volgende provincies: Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en ook het noorden van België. Hier kunnen wij de volgende werkdag leveren wanneer u in de webshop vóór 20.00 uw bestelling plaatst. Wanneer u vóór 11.00 uur meer dan 10 ton bestelt, leveren wij zelfs dezelfde dag. Maak een account aan om uw massief rond staal te bestellen en start direct met uw productie! Vul het contactformulier in, bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl.