De hoogste kwaliteit metaal op maat

Home / Metaal op maat

Galvano Metaalhandel B.V. is een metaal groothandel in Eindhoven. Als staal groothandel bieden we een zeer breed en diep voorraadsassortiment. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten overal mee kunnen helpen. Wij zijn een erg gedreven team dat elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken en voortdurende op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De functie van groothandel zien we veranderen en dit blijft een constant vernieuwend proces. Als metaalbedrijf in Eindhoven focussen we ons al jarenlang op kwaliteit en een efficiënte levering van metaal op maat.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Een groothandel in Eindhoven met een rijke historie

In 1917 werd Galvano opgericht als elementenfabriek in Apeldoorn. Sindsdien heeft ons bedrijf een lange geschiedenis en een grote naam opgebouwd in de regio, waarbij het assortiment steeds werd uitgebreid met nieuwe producten. In 1997 vond een opsplitsing plaats tussen de Galvano-divisies: sanitair enerzijds en buizen en staal anderzijds. Toen was Galvano Metaalhandel B.V. een feit. In Eindhoven werd dit metaalbedrijf gevestigd, waar een sterke specialisatie op het gebied van metalen producten werd ontwikkeld. Sindsdien focussen wij ons ook op metaal op maat.

Breed en diep voorraadsassortiment

Ons assortiment is zeer breed en diep. Op deze manier kunnen klanten voor iedere project bij ons terecht. De laatste jaren hebben we ons als staal groothandel ontwikkeld tot een echte platenspecialist en van oudsher zijn wij sterk in kokers en buizen. Daarnaast worden alle materialen gekocht bij geselecteerde fabrieken en worden deze leveranciers getoetst op constante kwaliteit.
Alle producten zijn netjes gesorteerd in ons magazijn en kunnen snel worden geselecteerd wanneer u de bestelling heeft geplaatst. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een aantal kleine seriebewerkingen uit te voeren zoals het zagen van bundels op maat.

Snelle levering van stalen materialen

Als staal groothandel bieden wij een zeer snelle levertijd. Bestellingen voor 20:00uur heeft u de volgende dag nog in huis. Op deze manier kunt u ’s avonds uw materialen nog bestellen en kunt u meteen verder met uw project de volgende dag.
Orders boven de tien ton worden dezelfde dag nog geleverd als u voor 11:00 uur besteld. Dit kan eenvoudig via onze webshop. Hier vraagt u een inlogcode voor aan en uw ziet meteen overzichtelijk welke materialen wij nog op voorraad hebben. Uiteraard kunt u uw bestelling ook per telefoon of mail aan ons doorgeven.
Al uw producten worden vervoerd door onze vaste chauffeurs die beschikken over zeer veel ervaring. We leveren met dichte vrachtwagens zodat uw materialen altijd droog op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast levert onze chauffeur met behulp van een kooiaap waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Hiermee garanderen wij een snelle, efficiënte en betrouwbare levering. Heeft u vragen? Bel gerust naar 040-2581111, stuur een mail naar binnendienst@galvano-metaal.nl of vul ons contactformulier in.