Plaatwerk bestellen

Home / Plaatwerk bestellen

Wilt u eenvoudig plaatwerk bestellen voor uw bedrijf in de provincie Limburg? Dan kunt u zeker terecht bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven! Ons bedrijf is al tientallen jaren gespecialiseerd in metalen producten en alles wat hiermee te maken heeft. Onze klanten bestellen hun plaatwerk in de provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en ook het noorden van België. Vraag uw inloggegevens voor de webshop aan en u profiteert te allen tijde van de snelste levering.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Diverse soorten plaatwerk bestellen voor uw bedrijf in Limburg

Bekijk onze producten en ontdek de vele verschillende afmetingen die wij aanbieden. Hiervan profiteert u niet alleen bij het bestellen van plaatwerk; ook onder andere categorieën vindt u precies wat u zoekt. Op het gebied van plaatwerk kunt u onder meer aluminium, WGW en KGW en rvs platen bestellen. De producten worden gebracht in dichte vrachtwagens, die voorzien zijn van een kooiaap, door onze ervaren chauffeurs.

De snelste levering die u kunt bedenken

Na het bestellen van plaatwerk voor uw bedrijf in Limburg, garanderen wij met het '6 step service model' een ultrasnelle levering. Bestelt u vóór 20.00 uur? Dan leveren wij de volgende dag. Wanneer u een bestelling van boven de 10 ton plaatst voor 11.00 uur, dan kunt u uw metaal zelfs dezelfde dag al verwachten. Bel naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl om contact op te nemen, of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!