Vierkante buis

Home / Vierkante buis

Een vierkante buis met de juiste afmetingen heeft u bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven in een mum van tijd besteld en in huis gehaald. Vierkante buizen kunt u namelijk eenvoudig via de webshop selecteren en kopen. Kies uit een breed assortiment aan afmetingen en plaats direct uw bestelling. Vierkante buizen kopen in grote aantallen, dat was nog nooit zo eenvoudig!Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap. U ontvangt een pushmelding met tijdstip van leveren.

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht

Een vierkante buis met de juiste afmetingen heeft u zo in huis

Vierkante metalen buizen kunt u niet alleen gemakkelijk via de webshop kopen, u kunt er ook voor kiezen om ze van seriebewerkingen te voorzien. Wanneer u een bepaald type vierkante buis aanschaft, is het natuurlijk essentieel dat u deze zo snel mogelijk kunt toepassen in uw productie of constructiewerkzaamheden. Een vierkante buis kunnen wij bijvoorbeeld zagen, knippen, ponsen, boren, verjongen en optrompen. De vierkante buizen die u wilt kopen, worden op de door u gewenste manier verpakt en gelabeld. Zo kunnen ze meteen in de productie. U houdt dus met metaal op maat niet alleen uw klanten, maar ook uw eigen vakmensen tevreden.

Vierkante buizen kopen? Vraag uw inloggegevens aan

Via de website vraagt u zeer eenvoudig uw inloggegevens aan. Daarna kunt u direct buizen of andere producten, zoals metalen platen of kokers, bestellen. We beschikken over vaste, ervaren chauffeurs die elke vierkante buis met zorg vervoeren. Dit betekent dat ze rijden in dichte wagens met een kooiaap, zodat alles droog blijft en veilig kan worden geleverd. Bestelt u vóór 20.00 uur, dan leveren wij al de volgende werkdag. Vóór 11.00 uur een bestelling van 10 ton of meer geplaatst? Dan kunt u de levering dezelfde dag al verwachten! Bel voor vragen gerust naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.