Aluminium buizen kopen

Home / Aluminium buizen kopen

Aluminium buizen kopen kan voor vele verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan constructies in de bouw, industrie en tuinbouw. Bovendien kunt u aluminium buizen kopen voor toepassingen in huis of in een winkel. Met aluminium creëert u immers een industriële look. Het is dan ook niet voor niets dat de verkoop van aluminium buizen de laatste jaren fors is toegenomen. Bij Galvano BV in Eindhoven koopt u verschillende soorten aluminium buizen welke u geheel op maat laat zagen.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Aluminium buizen geheel naar uw wens kopen

Of u nu ronde of vierkante aluminium buizen wilt kopen, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Ronde aluminium buizen zijn ideaal voor bijvoorbeeld leidingwerk of een onderstel voor meubels, maar ook vierkante aluminium buizen zijn ideaal voor diverse constructies. U kunt aluminium buizen bij ons kopen in verschillende diktes en lengtes. Geef uw wensen door en ons team gaat voor u aan de slag! Dit geldt tevens voor onze andere producten waaronder:

Ontvangt u graag advies over het kopen van aluminium buizen? Onze experts denken met u mee en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Profiteer van een snelle levering

Wanneer u bestelt bij Galvano Metaalhandel BV profiteert u altijd van een snelle levering. Heeft u een bestelling van meer dan 10 ton en bestelt u vóór 11.00 uur? Dan leveren wij dezelfde dag nog! Bestelt u voor 20.00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 040-2581111 of mail naar info@galvano-metaal.nl.