Stalen buizen kopen

Home / Stalen buizen kopen

Bent u op zoek naar de juiste metalen profielen voor uw (productie)bedrijf? Dan bent u bij Galvano Metaalhandel BV gevestigd in Eindhoven aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft met zijn lange geschiedenis een sterk ontwikkeld specialisme opgebouwd op het gebied van metaal. Het begon allemaal in 1917 als elementenfabriek in Apeldoorn. Nu is het een vooraanstaande metaalleverancier in Eindhoven. U bent hier altijd verzekerd van een betrouwbare levering van kwalitatief hoogstaande metalen profielen. Ook kunt u er terecht voor KGW staal, dat uiteraard ook in verschillende profielen leverbaar is.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Stalen buizen kopen van hoge kwaliteit

Wij maken alle producten in onze eigen werkplaats op maat en zijn zelf verantwoordelijk voor het vervoer. Dit betekent dat wij u verzekeren van de hoogste kwaliteit en dat uw producten met zorg vervoerd worden. Zo leveren wij alle materialen aan in dichte vrachtwagens welke voorzien zijn van een kooiaap. Wij begrijpen dat elk bedrijf specifieke wensen heeft. Daarom kunt u bij ons een stalen pijp, of stalen buizen, geheel op maat kopen. Naast het kopen van stalen pijpen en buizen, bent u bij ons ook op de juiste plek voor het aanschaffen van onder andere:

Seriebewerkingen van al uw gewenste materialen zijn mogelijk. Hierdoor kunt u uw productie efficiënt voorzetten.

Bestel uw gewenste producten eenvoudig online

Het kopen van uw gewenste stalen pijpen of buizen doet u eenvoudig via onze webshop. Bestel uw producten vóór 20.00 uur en wij leveren deze de volgende werkdag. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Bel dan naar 040 258 1111 of mail naar info@galvano-metaal.nl.