De hoogste kwaliteit metaal op maat bij Galvano Metaal BV

Home / Metaal op maat

Galvano Metaalhandel BV is dé metaalgroothandel van het zuiden van Nederland. Tot ons werkgebied behoren de provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en ook het noorden van België. Wij zijn een erg gedreven team dat elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken en voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De functie van een groothandel zien we veranderen en dit blijft een constant vernieuwend proces in de toekomst. Als metaalbedrijf in Eindhoven focussen wij ons al jarenlang op kwaliteit en een zeer efficiënte levering van metaal op maat aan uw bedrijf.


Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht

Een metaalbedrijf in Eindhoven met een rijke historie

In 1917 werd Galvano opgericht als elementenfabriek in Apeldoorn. Sindsdien heeft ons bedrijf een lange geschiedenis en een grote naam opgebouwd in de regio, waarbij het assortiment steeds werd uitgebreid met nieuwe producten. In 1997 vond een opsplitsing plaats tussen de Galvano-divisies: Sanitair enerzijds en cv en buizen & staal anderzijds. Toen was Galvano Metaalhandel BV een feit. In Eindhoven werd dit metaalbedrijf gevestigd, waar een sterke specialisatie op het gebied van metalen producten werd ontwikkeld. En tegenwoordig nog steeds!

Een ruim assortiment aan metaal

Ons voorraadassortiment is gevarieerd én breed. We beschikken bijvoorbeeld niet alleen over de hoogste kwaliteit metalen buizen, de sterkste rvs platen en zeer nauwkeurig bewerkte KGW profielen, we hebben ook nog eens duizenden afmetingen voor u beschikbaar. Alle producten zijn netjes gesorteerd in ons magazijn en kunnen snel worden geselecteerd wanneer u de bestelling heeft geplaatst. Dankzij dit en de mogelijkheid tot kleine maar belangrijke seriebewerkingen, heeft u altijd metaal op maat!

De meest aantrekkelijke levering

Bestelt u bij ons metaalbedrijf in Eindhoven vóór 20.00 uur? Dan leveren wij uw metaal op maat al de volgende werkdag. Een bestelling van 10 ton of meer die vóór 11.00 uur is besteld, wordt zelfs dezelfde dag al bezorgd! Uw producten worden vervoerd door een vaste chauffeur in dichte wagens met een kooiaap. Hiermee garanderen wij een snelle, efficiënte en betrouwbare levering. Bovendien kunt u uw metaal zo op maat laten leveren, dat het meteen de productie in kan. Maak eenvoudig een account aan en plaats uw bestelling vandaag nog!