Rvs plaat bestellen

Home / Rvs plaat bestellen

Wilt u een specifiek type rvs plaat bestellen, of meerdere platen in verschillende afmetingen en aantallen kopen? Dan bent u bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven aan het juiste adres. Wij hebben talloze platen op voorraad in honderden verschillende afmetingen. Het gewenste type rvs plaat naar keuze bestellen, dat gaat bij ons bovendien zeer eenvoudig en snel via de webshop. Maak een account aan en wij kunnen u efficiënt en servicegericht van dienst zijn.Vóór 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Orders boven 10 ton: vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag in huis!!

Geconditioneerde ruimte

Materialen worden aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap

Seriebewerkingen (in het verlengde van kanban)

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Het juiste type rvs plaat snel en eenvoudig bestellen

Bekijk het complete aanbod in de webshop en vind het juiste type rvs plaat dat u wilt kopen. Behalve dat wij razendsnel metalen platen leveren, profiteert u bij ons ook van de beste service. Zo garanderen wij te allen tijde de beste kwaliteit en weten onze chauffeurs hoe ze efficiënt een grote bestelling kunnen leveren. Daarnaast behoren de volgende producten ook tot de mogelijkheden:

Onze efficiëntie is ook uw efficiëntie

Het juiste type rvs plaat voor uw eigen beheer kopen, was nog nooit zo eenvoudig. Gaat u vóór 20.00 uur uw gewenste rvs plaat bij Galvano Metaalhandel BV bestellen? Dan heeft u de producten de volgende dag al in huis. Zelfs een bestelling van boven de 10 ton die vóór 11.00 uur is besteld, leveren wij dezelfde dag al! Wanneer u aangemeld bent, kunt u ook kennisnemen van onze producten via de wekelijkse nieuwsbrief. Heeft u vragen over de rvs plaat die u wilt kopen? Bel dan gerust naar 040-2581111 of stuur een e-mail naar info@galvano-metaal.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!